EUROLEAGUE

''Δεν καταλαβαίνω τις δηλώσεις του Αγγελόπουλου!''

''Δεν καταλαβαίνω τις δηλώσεις του Αγγελόπουλου!''

O επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος της Ρεάλ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, εξήγησε πως δεν γνωρίζει τα κίνητρα των δηλώσεων του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για τη ''Βασίλισσα'' ενώ ανέφερε πως ''όταν χάνεις, οφείλεις να είσαι ευγενής!''.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Game 5 της προημιτελικής σειράς με τη Ρεάλ κι έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Final-4 του Μιλάνου.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού από τη Μαδρίτη, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στη Ρεάλ , την οποία χαρακτήρισε ως ''ένα συνονθύλευμα από καλούς παίκτες που όμως δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στον Ολυμπιακό με τον τρόπο που παίζουν'' ενώ ευχήθηκε οι Μαδριλένοι να πατώσουν στο Final-4!

''Όταν χάνεις, οφείλεις να είσαι ευγενής''

Ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή ''PlayBasket'' του ραδιοφωνικού σταθμού ''Cadena SER'' την τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, σχετικά με τη Ρεάλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: '''Έχω μια εγκάρδια σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Παρ' όλα αυτά, δεν γνωρίζω τι κίνητρο είχαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις! Μετά τον τελικό στο Λονδίνο, πλησίασα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού κι έδωσα συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τον τζένεραλ μάνατζερ και την υπόλοιπη ομάδα. Ακριβώς επειδή πιστεύω πως όταν χάνεις, οφείλεις να είσαι ευγενής. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τις δηλώσεις του. Ο Ολυμπιακός είναι ένα ευγενές κλαμπ και το απέδειξε τα τελευταία δύο χρόνια, με την κατάκτηση της Euroleague. Χάρη στους φιλάθλους μας και την ομάδα, καταφέραμε να κερδίσουμε το πέμπτο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό''.

''Δεν καταλαβαίνω τις δηλώσεις του Αγγελόπουλου!''


Ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ εξήγησε πως συνεχάρη τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη νίκη στο Λονδίνο

''Ήθελα πρόκριση με 3-0''

Εν συνεχεία, ο επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων και αναφέρθηκε στην πρόκριση της ''Βασίλισσας'' στο Final-4. ''Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ βρίσκεται σε τρία Final-4 τα τελευταία τέσσερα χρόνια κι αυτό είναι κατόρθωμα. Η πιο σπουδαία επιτυχία, ωστόσο, είναι πως όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ μιλούν για τη Ρεάλ Μαδρίτης''.

Ο ιθύνων νους της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στη σειρά με τον Ολυμπιακό που κρίθηκε στο Game 5. Παραδέχτηκε ότι ''θα ήθελα την πρόκριση με 3-0. Έστω κι έτσι όμως, μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα από τις ήττες. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αναλύουμε τις ήττες, ξέρουμε καλά τι έχει γίνει κι έχουμε πάντα το ίδιο κίνητρο. Πάντα προσπαθούμε να βγάζουμε κάποια θετικά συμπεράσματα. Είμαστε ακέραιοι και υπάρχει ένας στενός σύνδεσμος ανάμεσα στο κλαμπ και τους απίστευτους φιλάθλους μας''.

''Ο Γιούλ θέλει να μείνει''

Ο Σάντσεθ αναφέρθηκε στον Σέρχιο Γιουλ και το ενδεχόμενο ο γκαρντ της Ρεάλ να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να παίξει στο ΝΒΑ. ''Νομίζω ότι δεν υφίσταται ζήτημα για τον Σέρχιο. Οι Ρόκετς έχουν καταλάβει ότι ο Γιούλ θέλει να μείνει στη Μαδρίτη. Υπέγραψε την πολυετή ανανέωση του συμβολαίου του και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι τελικά θα μείνει εδώ. Όσον αφορά τον Νίκολα Μίροτιτς, δεν έχω καμία πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Ούτε από τους Μπουλς, ούτε από τους Σέλτικς για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ όπως φημολογείται. Το ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ δείχνει ότι έχουμε μια ομάδα με πολύ ηψηλά standards και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Όλοι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θυμούνται ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν πολυετή συμβόλαια με τηνη ομάδα''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ