EUROLEAGUE

Αρχίζει το ματς στη Μόσχα!

Αρχίζει το ματς στη Μόσχα!
INTIME SPORTS

Η προημιτελική σειρά ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό ξεκινάει απόψε με τους "πράσινους" να θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους ένα ενδεχόμενο διπλό μέσα στη Μόσχα.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη των φετινών πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ, αρχής γενομένης από τη Μόσχα και τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα (7μ.μ.).

Το άγχος σ' αυτές τις περιπτώσεις βαραίνει τους "πράσινους", οι οποίοι οφείλουν να μην αφήσουν την ΤΣΣΚΑ να ξεφύγει, ούτως ώστε να έχουν ελπίδες μέχρι το τέλος.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να παίξει σετ παιχνίδι, να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, να μην επιτρέψει στους Ρώσους να πάρουν ενέργεια από τον κόσμο τους και να τρέξουν.

Στα λόγια, μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά στην πράξη το έργο των παικτών του Φραγκίσκου Αλβέρτη θα είναι πολύ δύσκολο. Το ευχάριστο για τον Έλληνα κόουτς είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα κι άπαντες έχουν τεθεί στη διάθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός μόνο να κερδίσει έχει από αυτόν τον αγώνα, καθώς το άγχος θα βαραίνει τους παίκτες του Ετoρε Μεσίνα (διαβάστε την εκπληκτική του συνέντευξη στο Euroleague Greece), οι οποίοι πάση θυσία θα πρέπει να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Διαβάστε τι έγραψε ο Γιόνας Ματσιούλις στο blog του για τον πρώτο αγώνα της σειράς και τι κάνει ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ