EUROLEAGUE

Άντιτς: "Ηγέτης ο... αδερφός μου ο ΜακΚάλεμπ!"

Άντιτς: "Ηγέτης ο... αδερφός μου ο ΜακΚάλεμπ!"

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ, αλλά και τη Σιένα του... αδερφού του Μπο ΜακΚάλεμπ, αντίπαλο του Ολυμπιακό στους "8" (videos)!

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Γαλατάσαραϊ, καθώς επέβαλε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι του και πήρε τη νίκη στο ΣΕΦ με 88-81.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς με αυτόν τον τρόπο κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον Ε' όμιλο πίσω από την ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήραν το "εισιτήριο" γα τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Εκεί θα βρουν απέναντι τους την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Σιένα! Η ομάδα του Νίκου Ζήση έβαλε τις τρεις ισπανικές ομάδες του ομίλου να... τσακώνονται για την δεύτερη θέση και πέρασε πρώτη και καλύτερη στους "8", έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας, καθώς η εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης (102-90) δεν επηρέασε τίποτα, όσον αφορά την πρωτιά.

Το Sport24.gr μίλησε με τον Πέρο Άντιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη που ισοδυναμούσε με πρόκριση επί της Γαλατάσαραϊ, αλλά και για την Σιένα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

" Η Γαλατάσαραϊ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία στην πρώτη της παρουσία στην Ευρωλίγκα στην ιστορία της έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και βρέθηκε να διεκδικεί την πρόκριση για τα προημιτελικά στην έδρα μας", ανέφερε αρχικά ο Πέρο Άντιτς και πρόσθεσε στη συνέχεια, όσον αφορά το "κλειδί" που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του:

" Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι το "κλειδί" της πρόκρισης, αλλά στο σημερινό (1/03) ματς με την Γαλατά ήταν η άμυνα μας. Τους δημιούργησε πολλά προβλήματα και εμείς καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη".

"Δύσκολα παιχνίδια"

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Σιένα, η οποία αποτελεί το εμπόδιο του Ολυμπιακού ένα βήμα από το φάιναλ-φορ: " Η Σιένα είναι ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολλά και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες στη σύνθεση της".

Έπειτα μίλησε για τον Μπο ΜακΚάλεμπ που είναι συμπαίκτες στην εθνική ομάδα των Σκοπίων: " Ο αδερφός μου από διαφορετική μητέρα παίζει εκεί πέρα, ο Μπο ΜακΚάλεμπ είναι ο ηγέτης της ομάδας και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Ας χαρούμε αυτή τη νίκη.

Πριν από τη Σιένα έχουμε ένα ματς πρωταθλήματος και μετά τον τελικό Κυπέλλου, οπότε θα σκεφτούμε αυτά τα παιχνίδια τώρα και μετά την Μοντεπάσκι. Στόχος μας είναι και το πρωτάθλημα και θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει".

Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ 88-81...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ