EUROLEAGUE

Αλόνσο: "Πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ"

Αλόνσο: "Πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ"

Ρεαλιστής ο Αντρέα Τρινκιέρι, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπασκόνια στη Βαμβέργη. "Αποτέλεσμα που βοηθά τον τρόπο σκέψης μας" είπε ο Σίτο Αλόνσο.

Η μεν Μπάμπεργκ είχε ήδη αποκλειστεί. Η δε Μπασκόνια χρειαζόταν τη νίκη για να "κλειδώσει" τη συμμετοχή της στα playoffs. Αυτή ήταν και η διαφορά που στο τέλος της βραδιάς μέτρησε για να πάρουν οι Βάσκοι την εκτός έδρας νίκη επί των Γερμανών και μάλιστα με μια εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Αντρέα Τρινκιέρι: " Συγχαρητήρια στη Βιτόρια για το εντυπωσιακό ματς που έκανε. Ήμασταν μέτριοι. Δεν μπορούσαμε να τους ανταγωνιστούμε, ήταν πιο δυνατοί και θα είμαι ξεκάθαρος. Ήθελαν τη νίκη για να κλειδώσουν μια θέση στα playoffs κι εμείς βρισκόμασταν ήδη εκτός οκτάδας. Αυτή ήταν η διαφορά. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα. Δεν ήμασταν έτοιμοι για να παλέψουμε. Όταν βρήκαμε τρόπο και ξυπνήσαμε, η Μπασκόνια ήταν εντυπωσιακή και φυσικά άξιζε τη νίκη".

Σίτο Αλόνσο: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το σκορ μπορεί να δείχνει πως κερδίσαμε εύκολα, όμως δεν είναι έτσι. Η Μπάμπεργκ πάντα παίζει καλά στο γήπεδό της, όμως ξεκινήσαμε δυνατά με τον Σέιν Λάρκιν να κάνει τη διαφορά. Από εκεί και πέρα, αμυνθήκαμε σωστά. Στο πρώτο ματς με τη Μπάμπεργκ στη Μπασκόνια είχαμε κάνει άσχημη εμφάνιση και τώρα θέλαμε να έρθουμε με περισσότερη σοβαρότητα στην άμυνα. Αυτή η νίκη είναι τρομερά σημαντική για εμάς. Έχουμε άλλα τρία ματς, όμως το να παίζουμε έτσι μακριά από την έδρα μας, είναι σημαντικό για τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ