EUROLEAGUE

Αγγελόπουλος: "Το απολαμβάνουμε..."

Αγγελόπουλος: "Το απολαμβάνουμε..."
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στο "Ελ. Βενιζέλος" και οι αδερφοί Αγγελόπουλου μίλησαν για το νέο επίτευγμα των "ερυθρολεύκων" με τη δεύτερη διαδοχική ευρωπαϊκή κούπα

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν μετά την επιστροφή των "ερυθρολεύκων" από το Λονδίνο και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους από την νέα διαδοχική επιτυχία της ομάδας τους.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει καμία υπόσχεση για τις προηγούμενες κούπες που κατέκτησε και δεν θα το κάνει ούτε και τώρα...

"Το απολαμβάνουμε! Το ζούμε! Μετά έχουμε τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό κι έπειτα θα δούμε πώς θα σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά. Δεν υπάρχει καμία υπόσχεση γι' άλλες κούπες. Για τις 2 κούπες δε δώσαμε καμία υπόσχεση", υπογράμμισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο αδερφός του Γιώργος πρόσθεσε από την πλευρά του:

"Είναι πρωτοφανές αυτό που ζήσαμε! Αξίζει περισσότερο κι απ' τις κούπες! Αποτελεί συνέχεια των κόπων μας, των προσπαθειών μας και οικονομικών και προσωπικών δικαιώνει τους παίκτες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ