EUROCUP

Το φοβερό buzzer-beater του Βασιλειάδη!

Το φοβερό buzzer-beater του Βασιλειάδη!

Δείτε σε video τα τελευταία δευτερόλεπτα του ισπανικού "εμφυλίου" για το Eurocup μεταξύ της Βαλένθια και της Μπιλμπάο, όπου οι Βάσκοι πήραν τη νίκη με εκπληκτικό buzzer-beater του Κώστα Βασιλειάδη.

Μία σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας στο Top-16 του Eurocup πήρε την Τρίτη το βράδυ (29/01) η Μπιλμπάο, που πέρασε με 61-60 από την έδρα της Βαλένθια στον ισπανικό... εμφύλιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βάσκους ήταν ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος, εκτός από πρώτος σκόρερ, ήταν και ο άνθρωπος που τους χάρισε τη νίκη, αφού με φοβερό buzzer-beater τρίποντο (το μοναδικό του στην αναμέτρηση) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το φοβερό buzzer-beater του Βασιλειάδη!

Δείτε το video με τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη στο τάιμ άουτ, οι οποίες τηρούνται κατά γράμμα από τους παίκτες του, καθώς ζητάει σκριν στον Ραούλ Λόπεθ στα 10'' πριν το τέλος της επίθεσης και η μπάλα να φτάσει στα χέρια του Βασιλειάδη για τρίποντο.

Δείτε επίσης τον Νίκο Ζήση να ενθαρρύνει τον συμπαίκτη του στο φινάλε του τάιμ άουτ, την άριστα εκτελεσμένη επίθεση της Μπιλμπάο που καταλήγει στο φοβερό buzzer-beater του Έλληνα γκαρντ, αλλά και τον ξέφρενο πανηγυρισμό του καθώς τρέχει προς τα αποδυτήρια, με συμπαίκτες του να τον κυνηγούν για να πανηγυρίσουν μαζί του.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ