ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπουδαίο "διπλό" δια χειρός Βασιλειάδη για Μπιλμπάο!

Σπουδαίο "διπλό" δια χειρός Βασιλειάδη για Μπιλμπάο!

Η Μπιλμπάο νίκησε εκτός έδρας στον ισπανικό "εμφύλιο" την Βαλένθια με εύστοχο τρίποντο του Κώστα Βασιλειάδη στην εκπνοή (61-60)! Άριστα εκτελεσμένο σχέδιο από τον Φώτη Κατσικάρη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Μπιλμπάο που επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια για το Eurocup με 61-60.

Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν ο άνθρωπος που ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη.

Ο Έλληνας γκαρντ πήρε τη μπάλα, έπειτα από πάσα του Ερβέλ. και με τρίποντο έδωσε στους Βάσκους ένα σημαντικό εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Βαλένθια.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης έχασαν ένα παιχνίδι που έδειχνε ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν. Η Μπιλμπάο είχε προηγηθεί 58-52 με ένα επί μέρους σκορ 13-0 (έχανε 52-45) δέχθηκε σερί των γηπεδούχων 8-0, αλλά ο Ντόελμαν αστόχησε στη βολή στο γκολ-φάουλ που κέρδισε, με αποτέλεσμα οι Βάσκοι να εκδηλώσουν την τελευταία επίθεση, όπου είχε ιδανικό τέλος με το τρίποντο του Βασιλειάδη.

Στο τάιμ-άουτ, ωστόσο, η επίθεση είχε σχεδιαστεί άριστα από τον Φώτη Κατσικάρη, καθώς ζήτησε σκριν στον Ραούλ Λόπεθ στα 10'' και σουτ τριών πόντων από τον Βασιλειάδη, ακριβώς από το σημείο που τελικά σούταρε ο Έλληνας γκαρντ-φόργουορντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ