EUROCUP

Σφαιρόπουλος: "Παλέψαμε μέχρι το τέλος"

Σφαιρόπουλος: "Παλέψαμε μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πώς η Ούνιξ Καζάν είναι ανώτερη ποιοτικά.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς με την Ούνιξ, τονίζοντας πώς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

" Συγχαρητήρια στην Ούνιξ. Άξιζε τη νίκη. ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση στα πρώτα λεπτά, κάτι που εμείς δεν κάναμε. Στη συνέχεια όμως αρχίσαμε να παλεύουμε, παίξαμε πιο έξυπνα και επιστρέψαμε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Η Ούνιξ έχει ποιότητα που ήταν ξεκάθαρη στο δεύτερο δεκάλεπτο, όσο και στο τρίτο, ιδίως όταν ξέφυγαν με 20 πόντους. Κατά την διάρκεια αυτών των δεκαλέπτων εμείς είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Αυτό μου άρεσε περισσότερο στην ομάδα μου είναι πώς πάλεψαν μέχρι το τέλος, κάτι που είμαι σημαντικό για εμάς.

Δουλεύω εδώ μερικές ημέρες, οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμένα να αρχίσω να χτίζω νέα κομμάτια στον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Αυτό που έμαθα από τον αγώνα είναι ότι μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Και πάλι συγχαρητήρια στην Ούνιξ και καλή τύχη στο μέλλον".

Παππάς: "Ήταν δύσκολο"

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό ματς δήλωσε: " Η αρχή του αγώνα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Επιτρέψαμε να γίνουν πολλοί αιφνιδιασμοί και ίσως αυτό να ήταν σε εκείνο το σημείο το "κλειδί". Προσπαθήσαμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και σταματήσαμε μερικούς παίκτες "κλειδιά" της Ούνιξ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να επιστρέψουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί ήταν πολύ δύσκολο".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ