EUROCUP

Πολυτιμότερος ο Ρούντεθ

Πολυτιμότερος ο Ρούντεθ

Τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της αγωνιστικής πήρε ο Ντάμιαν Ρούντεζ ο οποίος οδήγησε την Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ στη νίκη επί της Γκραν Κανάρια, σε ένα ματς που... έβρεξε τρίποντα

Ο φόργουορντ της κροατικής ομάδας ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας 35 πόντους με 8/8 βολές, 3/5 δίποντα και 7/13 τρίποντα, ενώ μάζεψε επίσης δύο ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ και έκανε μία τάπα συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Με αυτή τη συγκομιδή πόντων από τον Ρούντεζ, η Τσεντεβίτα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ισπανικής Γκραν Κανάρια στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης με το εντυπωσιακό 114-110.

Στο παιχνίδι έγινε και ρεκόρ σουτ τριών πόντων, καθώς επιχειρήθηκαν συνολικά 34 τρίποντα με την κάθε ομάδα να έχει από 17. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι 224 που σημειώθηκαν αποτελούν την τρίτη κορυφαία συνολική επίθεση σε αγώνα του Eurocup.

Πάντως, ο παίκτης που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς σύστημα αξιολόγησης ήταν ο Τορίν Φράνσις του Πανελληνίου ο οποίος συγκέντρωσε 44, αλλά ο Πανελλήνιος ηττήθηκε από την Μπενετόν Τρεβίζο. Από 31 βαθμούς μοιράστηκαν ο Λίντεϊ της Ούνιξ και ο Γκάμπριελ της Εστουντιάντες.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ