EUROCUP

Μπόγρης: "Ο Ζοτς είναι ο καλύτερος"

Μπόγρης: "Ο Ζοτς είναι ο καλύτερος"

Ο Γιώργος Μπόγρης έπλεξε το εγκώμιο της Κίμκι, επόμενης αντιπάλου του Άρη στο Eurocup, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ομπράντοβιτς και παραδέχτηκε πως δύσκολα θα προκριθεί η ομάδα του

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο Άρης δύσκολα θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο άσος των "κιτρινόμαυρων" τόνισε ότι η Κίμκι είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αποκάλυψε ποιες συμβουλές του έδωσε για να γίνει καλύτερος μπασκετμπολίστας.

Για την Κίμκι ο Γιώργος Μπόγρης είπε: "Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα σητ διοργάνωση. Θα είναι μεγάλη έκπληξη για μένα αν τελικά η Κίμκι δεν κερδίσει φέτος το Eurocup. Είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας.

Μου αρέσει ο κόουτς που έχουν. Συνεργαστήκαμε στο σάμερ καμπ του Τρεβίζο και ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα. Αν θέλουμε να κερδίσουμε την Κίμκι θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ακολουθώντας ότι μας πουν οι προπονητές μας. Αν το κάνουμε αυτό τότε θα έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς".

Σε ερώτηση, τι ήταν εκείνο που πήρε από τον -κατά πολλούς- κορυφαίο Ευρωπαίο κόουτς ,Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από δύο χρόνια συνεργασίας μαζί του, ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε: "Είναι δύσκολο να πω, αλλά θα έλεγα ότι είναι η πνευματική ετοιμότητα για να νικάς σημαντικά ματς και να κερδίζεις τίτλους.

Αν θέλεις να γίνεις μπασκετμπολίστας θα πρέπει να σκέφτεσαι το μπάσκετ για 24 ώρες το 24ωρο. Πρέπει να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για να κερδίζει. Είναι ο καλύτερος σε αυτό. Με έμαθε πως να προετοιμάζω τον εαυτό μου, σε όλα τα επίπεδα και στο πως να αντιμετωπίζεις ένα παιχνίδι. Είναι ένα εκπληκτικό τεχνικό δίδυμο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο άσος του Άρη, γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα η ομάδα του θα προκριθεί στην επόμενη φάση: " Θα είναι δύσκολο για εμάς να προκριθούμε. Θα το προσπαθήσουμε βέβαια, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Θα δώσουμε το 100% στα επόμενα δύο ματς και ότι είναι να γίνει, ας γίνει".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ