EUROCUP

Καλάθης: "Οι φωνές του Ομπράντοβιτς ηχούν στα αυτιά μου"

Καλάθης: "Οι φωνές του Ομπράντοβιτς ηχούν στα αυτιά μου"

Ο Νικ Καλάθης παραδέχτηκε ότι ακούει ακόμα στα αυτιά του τις φωνές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ότι οι συμβουλές θα τον συντροφεύουν για πάντα

Στο "Βήμα της Κυριακής" μίλησε ο Νικ Καλάθης ο οποίος αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του Eurocup ανάμεσα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν και την Μπιλμπάο, όντας ο ηγέτης της πρώτης.

Στις 13 Απριλίου, ο Καλάθης φιλοδοξεί να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο, αυτό του Eurocup που θα δώσει στην ομάδα του τη δυνατότητα να αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρωλίγκα.

"Ο σύλλογος μου έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για το χτίσιμο αυτής της ομάδας και φυσιολογικά η διοίκηση περιμένει από μας να κατακτήσουμε το τρόπαιο στο Σαρλερουά. Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία αξίζει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα, αλλά οι πιθανότητες είναι 50%50% από τη στιγμή που θα έχουμε απέναντι μας μια εξαιρετική ομάδα, στην οποία αγωνίζονται τα φιλαράκια μου στην Εθνική Ελλάδας και ειδικά ο Ζήσης, με τον οποίο επικοινωνούμε τακτικά", σχολίασε ο Νικ Καλάθης.

Σε ερώτηση για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποκάλυψε πως ακόμα ακούει στα αυτιά του τις φωνές του Ζοτς: "Ακόμη "ακούω" τις φωνές του κόουτς Ομπράντοβιτς να μου λέει τι να κάνω. Οι συμβουλές του θα με συντροφεύουν όχι μόνο στο Σαρλερουά αλλά για πάντα".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ