EUROCUP

Καλάθης: "Ο νικητής τα παίρνει όλα!"

Καλάθης: "Ο νικητής τα παίρνει όλα!"

Πανέτοιμος για την κατάκτηση του Eurocup δήλωσε ο Νικ Καλάθης ο οποίος έκανε για μία ακόμα φορά μνεία στην εμπειρία που απέκτησε έχοντας παίξει στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι είπαν επίσης Κατσικάρης, Ερβέλ και Πασούτιν

Από τη στιγμή που το βράδυ της Παρασκευής θα ολοκληρωθούν τα δεύτερα παιχνίδια της φάσης των πλέι οφ, η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπάει στο Σαρλερουά.

Τα φώτα θα σβήσουν για λίγο για την Ευρωλίγκα και το Eurocup θα βρεθεί στο επίκεντρο με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στη Μπιλμπάο και τη Λοκομοτίβ.

Την Παρασκευή το μεσημέρι (12/4) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πάνελ της οποίας βρέθηκαν ο Φώτης Κατσικάρης με τον Έξελ Αρβέλ από τη Μπιλμπάο, οι Εβγκένι Πασούτιν και Νικ Καλάθης από τη Λοκομοτίβ, καθώς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Στις δηλώσεις τους, οι πρωταγωνιστές έδειξαν επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει ένας μοναδικός αγώνας που κρίνει μία κούπα... "Μετά το 0-2 στο ξεκίνημα του Last-16, έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και το κάναμε. Όποιος ξέρει την ομάδα μου, γνωρίζει ότι έχει χαρακτήρα και προσωπικότητα. Ένας από τους στόχους μας ήταν να φτάσουμε τόσο μακριά σ' αυτή τη διοργάνωση. Κι όταν υπήρχαν στιγμές που όλα φαίνονταν πολύ δύσκολα, τότε ήταν που δούλεψε καλύτερα", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Φώτης Κατσικάρης.

Καλάθης: "Ο νικητής τα παίρνει όλα!"

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης υποστήριξε ότι ο νικητής τα παίρνει όλα: "Όταν φτάνεις στο Final-4, ο νικητής τα παίρνει όλα. Το 2011 έπρεπε να νικήσουμε δύο παιχνίδια σαν αυτό (σ.σ. τον τελικό της 13ης Απριλίου). Πιστεύω πως έχοντας παίξει πολλά λεπτά για τον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μπορώ να ξέρω τι να περιμένω. Όπως είπα, είναι ένα παιχνίδι, ο νικητής τα παίρνει όλα και πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό".

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Εβγκένι Πασούτιν τονίζοντας: "Οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική δουλειά, ειδικά στην άμυνα και έπαιξαν πολύ δυνατό μπάσκετ. Έχουμε έμπειρους παίκτες όπως οι Καλάθης, Μάριτς και Μπράουν".

Τέλος, ο Βέλγος παίκτης της Μπιλμπάο, Αξέλ Ερβέλ σχολίασε: "Ο παίκτης που μάλλον έχει το μεγαλύτερο γόητρο για αυτό τον τελικό που γίνεται εδώ στο Σαρλερουά, μάλλον είμαι εγώ".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ