EUROBASKET

Χωρίς Ντίξον η Τουρκία στο Eurobasket

Χωρίς Ντίξον η Τουρκία στο Eurobasket

Ο Μπόμπι Ντίξον δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, κι έτσι αποκλείστηκε από τη δωδεκάδα της Τουρκίας για το Eurobasket. Ποιους θα έχει μαζί του ο Ουφούκ Σαρίτσα.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες ο Μπόμπι Ντίξον αποδείχθηκε αρκετό προκειμένου να του στερήσει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Eurobasket, με τα χρώματα της Τουρκίας. Λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία ανακοίνωσης της δωδεκάδας, η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα ενημέρωσε για τους παίκτες που θα βρίσκονται στη σύνθεσή της, κλείνοντας έτσι τον... χορό των αποστολών για το Eurobasket.

Η απουσία του πλεϊμέικερ της Φενέρμπαχτσε αλλάζει άρδην τα δεδομένα για τους "κόκκινους", με το βάρος της θέσης "1" να μετατίθεται πλέον στους Σινάν Γκιουλέρ, Ντόγκους Μπαλμπάι και Κενάν Σιπάχι. Την ίδια ώρα, οι Τσεντί Οσμάν και Φουρκάν Κορκμάζ θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά, κυρίως επιθετικά.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας επέλεξε τους: Τσεντί Οσμάν (Cleveland Cavaliers), Ντόγκους Μπαλμπάι (Αναντολού Εφές), Φουρκάζ Κορκμάζ (Philadelphia 76ers), Ερκάν Βεϊσέλογλου (Μπεσίκτας), Σερτάκ Σανλί (Μπεσίκτας), Κενάν Σιπάχι (Μπεσίκτας), Φουρκάν Αλντεμίρ (Νταρουσάφακα), Μελίχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε), Μπαρίς Ερσέκ (Φενέρμπαχτσε), Σινάν Γκιουλέρ (Φενέρμπαχτσε), Γκοκσενίν Κοκσάλ (Γαλατάσαραϊ) και Σεμί Ερντέν (ελεύθερος).

Η Τουρκία είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον Δ' Όμιλο της διοργάνωσης, έχοντας ως αντίπαλες τις Ρωσία, Σερβία, Μεγάλη Βρετανία, Λετονία και Βέλγιο. Στη γειτονική χώρα θα διεξαχθούν επίσης όλοι οι νοκ άουτ αγώνες.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ