EUROBASKET

Χάνει το Eurobasket ο Μοζγκόφ

Χάνει το Eurobasket ο Μοζγκόφ
INTIME SPORTS

Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε, ο Τιμοφέι Μοζγκόφ θα απουσιάσει από το Eurobasket, όπως δήλωσε ο ίδιος. Αλλάζει τα πλάνα του ο Εβγκένι Πασούτιν μετά από αυτή την εξέλιξη.

Τα προβλήματα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς για τη Ρωσία, εν όψει του Eurobasket του Σεπτεμβρίου. Βλέπετε, σήμερα (14/7) έγινε γνωστό πως ούτε ο Τιμοφέι Μοζγκόφ θα δώσει το παρών στα παρκέ της Γαλλίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό, που τον οδήγησε στο χειρουργείο πριν από δύο εβδομάδες.

Η αποθεραπεία του θα καθυστερήσει, ενώ κι ο ίδιος δεν θέλει να βιαστεί να επιστρέψει στη δράση, με κίνδυνο να πάθει υποτροπή και να μείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Άρα και να χάσει μέρος της σεζόν στο ΝΒΑ. Γι αυτό φρόντισε να ενημερώσει άπαντες πως θα απουσιάσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για φέτος, δηλώνοντας πως " θέλω να πω ότι δεν θα συμμετάσχω στο Eurobasket. Δεν έχει να κάνει με δική μου επιλογή, αλλά με τον τραυματισμό που με ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Χειρουργήθηκα στο γόνατο και δεν έχω χρόνο για την αποκατάσταση. Πάντα θέλω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Ρωσίας, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι δυνατό".

Έτσι, ο Εβγκένι Πασούτιν καλείται να καλύψει εκ των έσω το νέο πρόβλημα που προέκυψε , την ώρα που οι απόντες αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Θυμίζουμε πως οι Ρώσοι βρίσκονται στον Α' Όμιλο (αυτόν του Μονπελιέ) μαζί με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, τη Γαλλία, τη Φινλανδία, την Πολωνία και το Ισραήλ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ