EUROBASKET

Βίντμαρ: "Η Ελλάδα ανεβάζει την απόδοση της σε κάθε αγώνα"

Βίντμαρ: "Η Ελλάδα ανεβάζει την απόδοση της σε κάθε αγώνα"

Ο Γκάσπερ Βίντμαρ μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη της Σλοβενίας επί της Λετονίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Eurobasket 2017, ενώ για την Εθνική ομάδα, την οποία αντιμετώπισε στον όμιλο του Ελσίνκι, είπε πως ανεβάζει συνεχώς την απόδοση της.

Ο Σλοβένος σέντερ Γκάσπερ Βίντμαρ υποστήριξε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έδωσαν το μάξιμουμ της ενέργειας του, για να αποκλείσουν τη Λετονία , ενώ είπε ότι η Ελλάδα ανεβάζει την απόδοση της σε κάθε αγώνα που δίνει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Γκάσπερ Βίντμαρ είπε για την πρόκριση της Σλοβενίας στα ημιτελικά του Eurobasket 2017: " Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, γιατί η Λετονία είναι πολύ καλή, με εξαιρετικούς παίκτες. Νικήσαμε αυτό το παιχνίδι, δίνοντας το μάξιμουμ της ενέργειας μας".

Για την αναμέτρηση με την Ισπανία στα ημιτελικά, ο 29χρονος σέντερ υποστήριξε: " Η Ισπανία είναι εξαιρετική ομάδα. Άλλωστε μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτό το ματς. Έχουν εξαιρετικούς σουτέρ και θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να προκριθούμε".

Ο Σλοβένος σέντερ σχολίασε το επεισόδιο που είχαν Άντονι Ράντολφ και Κρίσταπς Πορζίνγκις λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης λέγοντας: " Ξέφυγε λίγο η κατάσταση στο τέλος, αλλά είναι λογικό σε τέτοιου είδους αγώνες, να γίνεται αυτό. Ήταν ένα ματς για την πρόκριση στα ημιτελικά και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη".

Όσον αφορά το πώς είναι να μαρκάρεις τον σέντερ των New York Knicks, Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο Γκάσπερ Βίντμαρ είπε: " Είναι σπουδαίος παίκτης, με απίστευτο σουτ και έπρεπε να τον αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα, όχι μόνο εγώ. Τον παίζαμε όλοι μαζί άμυνα, αλλά και πάλι μας έβαλε 34 πόντους".

Ο Γκάσπερ Βίντμαρ, ο οποίος αντιμετώπισε την Εθνική στη φάση των ομίλων κλήθηκε να σχολιάσει την αναμέτρηση της με τη Ρωσία. Συγκεκριμένα είπε: " Η Ελλάδα έχει σπουδαία ομάδα και σε αγώνα που δίνει γίνεται και καλύτερη. Θα είναι όμως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εκείνη".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ