EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Δεν κάνω διακρίσεις"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν κάνω διακρίσεις"

Η προετοιμασία της εθνικής Σερβίας για το Eurobasket 2015 συνεχίζεται με 18 παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων παραμένουν χωρίς ομάδα. Τι έχει να πει επί του θέματος ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "Αετών", Σάσα Τζόρτζεβιτς;

Η προετοιμασία της Σερβίας για το Eurobasket 2015 συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το τελευταίο δεκαήμερο ενώ αρκετοί παίκτες των δευτεραθλητών κόσμου που συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας.

Όπως, για παράδειγμα, ο Ζόραν Έρτσεγκ, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με τη Γαλατάσαραϊ, ο Μάρκο Κέσελ, ο Μάρκο Σιμόνοβιτς και ο Βλάντιμιρ Στίματς οι οποίοι συμμετέχουν, μεν, στην προετοιμασία της Σερβίας όμως δεν γνωρίζουν που θα παίζουν την επόμενη χρονιά.

"Δεν νομίζω ότι θα μείνουν για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, με δεδομένο ότι πρόκειται για σπουδαίους παίκτες και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Τώρα όσον αφορά την παρουσία τους στην εθνική ομάδα, δεν υπάρχει καμία διάκριση. Όχι μόνο προς το πρόσωπό τους, αλλά γενικά προς όλους τους διεθνείς! Δουλεύουν και προπονούνται πολύ σκληρά και υπεύθυνα. Δεν κάνω καμία διάκριση ανάμεσα σε αυτούς που έχουν συμβόλαιο και σε αυτούς που δεν έχουν" εξήγησε ο εθνικός κόουτς των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Οι δευτεραθλητές κόσμου θα διεκδικήσουν τη διάκριση και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, συμμετέχοντας αρχικά στον Β' όμιλο του Eurobasket 2015, μαζί με τις Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Ιταλία και Ισλανδία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ