EUROBASKET

Θέλει EuroBasket ο Τελέτοβιτς

Θέλει EuroBasket ο Τελέτοβιτς

Ο Μίρζα Τελέτοβιτς έχασε τη χρονιά αφού διαγνώστηκε με διμερή πνευμονική εμβολή, γεγονός που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του. Πλέον δηλώνει ανυπόμονος για τη συμμετοχή του στο EuroBasket 2015.

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε ο Μίρζα Τελέτοβιτς (σ.σ. διπλή πνευμονική εμβολή) τον περασμένο Ιανουάριο υποχρέωσε τον Βόσνιο πάουερ φόργουορντ των Nets να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τελέτοβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Σαράγεβο και εξήγησε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παίξει στο EuroBasket 2015. "Πραγματικά θέλω να αγωνιστώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στους Nets ή αν θα παίξω σε άλλη ομάδα. Προς το παρόν δεν έχω εναλλακτικό πλάνο στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι η Βοσνία μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο, αν παίξει πλήρης".

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα έχει στον πάγκο της τον πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς , θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Πολωνία (5/9) και θα συνεχίσει απέναντι στη Γαλλία (6/9), το Ισραήλ (7/9), τη Φινλανδία (9/9) και τη Ρωσία (10/9) στο πλαίσιο του α' ομίλου της διοργάνωσης.

Το EuroBasket 2015 θα διεξαχθεί το διάστημα 5-20 Σεπτεμβρίου ενώ θα δώσει τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο κάτοχος του τίτλου και ο φιναλίστ θα αγωνιστούν απευθείας στους Αγώνες της Βραζιλίας ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6, θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ