EUROBASKET

Στο Eurobasket ο Νοβίτσκι

Στο Eurobasket ο Νοβίτσκι
INTIME SPORTS

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι θα δώσει το παρών στο Eurobasket, στην τελευταία ίσως παράσταση της καριέρας του με τα χρώματα της Γερμανίας (video).

Το όνομα του Ντιρκ Νοβίτσκι δεν βρισκόταν μεταξύ αυτών που ανακοίνωσε ο Κρις Φλέμινγκ για την προετοιμασία της Γερμανίας εν όψει του Eurobasket . Είχαμε τονίσει πάντως πως αυτό δεν σήμαινε κάτι, αφού έμοιαζε δεδομένο πως το αν θα αγωνιστεί ή όχι, θα το αποφασίσει ο ίδιος.

Κι όπως αποδείχθηκε σήμερα (4/6) έτσι είναι! Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς ανακοίνωσε -σε press conference- πως θα αγωνιστεί στο προσεχές Eurobasket, ενισχύοντας την εθνική ομάδα της χώρας του -ίσως για τελευταία φορά στην καριέρα του. " Περίμενα μία ευκαιρία να παίξω μπροστά στο κοινό μας, σε μεγάλη διοργάνωση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ, κατά την ανακοίνωση των... ευχάριστων μαντάτων, πριν επισημάνει ότι " ξεκουράστηκα τον Μάιο, περνώντας χρόνο με την οικογένειά μου. Προφανώς και συζήτησα με τη γυναίκα μου για το Eurobasket".

Με τον Κρις Φλέμινγκ να προσθέτει πως " είναι πολύ μεγάλη υπόθεση ότι θα έχουμε τον Ντιρκ. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την ποιότητά του. Η παρουσία του στην εθνική ομάδα θα είναι πολύ σημαντική για τα πιο νεαρά παιδιά. Είμαι πανευτυχής που θα τον έχουμε μαζί μας".

Θυμίζουμε πως ο 37χρονος πλέον παίκτης απείχε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του την τελευταία τριετία, αφού η τελευταία φορά που έπαιξε με τη νάσιοναλμανσαφτ ήταν στο Eurobasket του 2011. Η Γερμανία βρίσκεται στον Β' όμιλο (αυτόν του Βερολίνου) μαζί με τις Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Σερβία και Ισλανδία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ