EUROBASKET

Χωρίς Νοβίτσκι η προεπιλογή της Γερμανίας

Χωρίς Νοβίτσκι η προεπιλογή της Γερμανίας

Χωρίς τον Ντιρκ Νοβίτσκι θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Γερμανίας εν όψει του Eurobasket του Σεπτεμβρίου. Δεν αποκλείεται πάντως να ενσωματωθεί αργότερα, μαζί με τον Κρις Κέιμαν.

Στις 25 Ιουνίου θα τα πουν για πρώτη φορά οι παίκτες της Γερμανίας με τον Κρις Φλέμινγκ, με αφορμή το Eurobasket του Σεπτεμβρίου. Όχι βέβαια για να ξεκινήσουν προπονήσεις, αλλά για να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της νασιοναλμανσάφτ δεν συμπεριέλαβε στις αρχικές επιλογές του τόσο τον Ντιρκ Νοβίτσκι όσο και τον Κρις Κέιμαν, κάτι που πάντως δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα ήταν σε θέση να βρίσκονται στη Γερμανία από την πρώτη μέρα συγκέντρωσης.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τη ρήτρα που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες του ΝΒΑ και τους παίκτες, που τους απαγορεύει να βρίσκονται στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας τους, για περισσότερες από πέντε εβδομάδες. Όπερ και σημαίνει πως, εφόσον οι δυο τους (μαζί με τον Ντένις Σρέντερ), θελήσουν να ενισχύσουν τη Γερμανία, θα μπορούν να το κάνουν από τον Αύγουστο κι έπειτα.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε κοντά του ο Κρις Φλέμινγκ: Ντανίλο Μπάρτελ (Φρανκφούρτη), Ρόμπιν Μπένζινγκ (Μπάγερν Μονάχου), Μπάστιαν Ντόρεθ (Άρτλαντ), Νιλς Γκιφάι (Άλμπα Βερολίνου), Περ Γκούνθερ (Ουλμ), Ελίας Χάρις (Μπάμπεργκ), Άλεξ Κινγκ (Άλμπα Βερολίνου), Μαξιμίλιαν Κλέμπερ (Ομπραντόιρο), Κονσταντίν Κλάιν (Φρανκφούρτη), Μαόντο Λο (Columbia), Τιμ Όλμπρεχτ (Ουλμ), Τίμπορ Πλάις (Μπαρτσελόνα), Χέικο Σάφαρτζικ (Μπάγερν Μονάχου), Λούκα Στάιγκερ (Μπάγερν Μονάχου), Μορίς Στάκεϊ (Όλντενμπουργκ), Κάρστεν Τάντα (Μπάμπεργκ), Ντάνιελ Τάις (Μπάμπεργκ), Ακίμ Βάργκας (Άλμπα Βερολίνου), Γιοχάνες Βόιτμαν (Φρανφκούρτη), Μάικ Τσίρμπες (Ερυθρός Αστέρας) και Πολ Ζίπσερ (Μπάγερν Μονάχου).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ