EUROBASKET

Σοκ με Σιμόνοβιτς στην Σερβία

Σοκ με Σιμόνοβιτς στην Σερβία

Χωρίς τον Μάρκο Σιμόνοβιτς θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα η Σερβία στο Ευρωμπάσκετ, αφού ο έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς αναμένεται να προσθέσει κι αυτός το όνομά του στην λίστα με τους απόντες της Σερβίας στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα ο φόργουορντ της Ζενίτ τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δεν πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Σύμφωνα με τους Σέρβους οι γιατροί επισήμαναν στον πρώην αρχηγό του Ερυθρού Αστέρα ότι για να ξεπεράσει το πρόβλημα του χρειάζεται να ακινητοποιήσει τον αντίχειρα, κάτι που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ (31 Αυγούστου).

Ο Σιμόνοβιτς προστίθεται σε μία μακριά λίστα απόντων των Σέρβων, που περιλαμβάνει ακόμα τα ονόματα των Νέμανια Μπιέλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Τζόρτσεβιτς να ελπίζει ότι τουλάχιστον θα έχει στην διάθεσή του τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να προπονείται συντηρητικά λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ