EUROBASKET

Πανηγύρια και στο Twitter για την Εθνική

Πανηγύρια και στο Twitter για την Εθνική
INTIME SPORTS

Η νίκη της Ελλάδας επί της Ισπανίας πανηγυρίστηκε και στο Twitter με ποδοσφαιριστές, μπασκεμπολίστες και βολεϊμπολίστες να ξεσπούν.

Παίζοντας με πάθος και παλεύοντας μέχρι τέλους η Εθνική μας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη εις βάρος της Ισπανίας μετά από 11 χρόνια.

Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκέρι πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση, επιβλήθηκαν της "φούρια ρόχα" με 79-75 και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, η νίκη επί του συγκεκριμένου αντιπάλου ήταν για πολλούς φιλάθλους ιδιαίτερη λόγω της κακής παράδοσης που είχαμε με την Ισπανία. Επομένως, ήταν λογικό να την πανηγυρίσουν έντονα. Στον χορό των πανηγυρισμών μπήκαν και οι άνθρωποι του αθλητισμού, κάποιοι εκ των οποίων έγραψαν και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter για το σημαντικό επίτευγμα της Ελλάδας.

Ο Ισπανός Σανθ Χακόμπο υποκλίθηκε στη "γαλανόλευκη", ενώ πανηγυρικά tweets έκαναν οι Σωτήρης Νίνης (ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ), Ντίμα Φιλίποφ (πρώην βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού και νυν της Γιαστρζέμπσκι), Μανόλης Παπαμακάριος (μπασκεμπολίστας του Πανελευσινιακού), Χρήστος Δώνης (ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ) και Γιάννης Γιαννούλης (πρώην μπασκεμπολίστας του Παναθηναϊκού και Πανιωνίου μεταξύ άλλων).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ