EUROBASKET

Ο Πέτροβιτς "τα' χωσε" στον Τελέτοβιτς

Ο Πέτροβιτς "τα' χωσε" στον Τελέτοβιτς

Αυστηρή κριτική στον Μίρσα Τελέτοβιτς από τον προπονητή της Βοσνίας, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς ο οποίος έκανε λόγο για κακή φυσική κατάσταση του παίκτη, αυξημένο βάρος καθώς και διαφορετική αντιμετώπιση του ρόλου του μέσα στην ομάδα. Τι απάντησε ο παίκτης...

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς δεν μάσησε τα λόγια του, μιλώντας για τον Μίρσα Τελέτοβιτς ο οποίος ενσωματώθηκε πρόσφατα στην προετοιμασία της εθνικής Βοσνίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βόσνιων, ανέφερε ότι η έλευση του Τελέτοβιτς καθυστέρησε τη δουλειά που γινόταν στην προετοιμασία της ομάδας, ότι είναι σε κακή φυσική κατάσταση και ότι έχει πάρει βάρος.

"Ήρθε σε κακή κατάσταση και με αυξημένο βάρος. Καθυστέρησε τη δουλειά μας, από την 1η Αυγούστου, προσπαθώντας να προπονηθεί σωστά. Αλλά αυτό μπορεί να λυθεί σε περίπου 10 ημέρες. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η αντιμετώπιση που έχει για τον ρόλο του μέσα στην ομάδα, καθώς είναι διαφορετικές οι οπτικές μας γωνίες", σχολίασε ο Άτσο Πέτροβιτς.

Από την πλευρά του, ο παίκτη δεν θέλησε να απαντήσει σε έντονο ύφος και κράτησε χαμηλούς τους τόνους: "Ο προπονητής έχει τη δική του οπτική για το παιχνίδι κι εγώ σαν αρχηγός σέβομαι τις ιδέες του. Ξέρω ότι η υπόλοιπη ομάδα είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από μένα, αλλά απείχα πολύ καιρό από το μπάσκετ. Εκλαμβάνω τα λόγια του με στόχο να παρουσιαστώ σαν πραγματικός ηγέτης αυτή της εκπληκτικής γενιάς παικτών που έχει η Βοσνία".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ