EUROBASKET

Ο Τζόρτζεβιτς πάει κόντρα στο ρεύμα

Ο Τζόρτζεβιτς πάει κόντρα στο ρεύμα

Ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς ενημέρωσε μετά τον χαμένο τελικό στο Eurobasket πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα παραμείνει στον πάγκο της Σερβίας, οπότε "γιατί με ρωτάτε διαρκώς το ίδιο πράγμα;".

Η Σερβία έφτασε σε τρίτο τελικό μεγάλης διοργάνωσης την τελευταία τετραετία, με το αποτέλεσμα να είναι ίδιο: ήττα. Οι "όρλοβι" δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Σλοβενία στον τελικό του Eurobasket, κοιτάζοντας πλέον την επόμενη μέρα, που αφορά στα προκριματικά και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί που θα έχει -βάσει συμβολαίου- στον πάγκο της τον Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Για μία ακόμη φορά, ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το μέλλον του σερβικού πάγκου, όντας ξανά κατηγορηματικός. Ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας έσπευσε να θυμίσει σε όλους πως " ο Σάσα έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Οπότε γιατί συζητάμε πάλι κάτι τέτοιο; Γιατί με ρωτάτε διαρκώς το ίδιο πράγμα; Συνεχίζουμε ως έχουμε...".

Κι όλα αυτά την ώρα που η μία μετά την άλλη ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοινώνουν την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο τους, ελέω ακριβώς αυτού του ζητήματος που έχει προκύψει με τους συλλόγους που αγωνίζονται στην EuroLeague.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ