EUROBASKET

Νέο πρόβλημα με Σεραφέν

Νέο πρόβλημα με Σεραφέν

Ο Κέβιν Σεραφέν ένιωσε νέες ενοχλήσεις στο γόνατο, κι έτσι θα χάσει την πρόβα τζενεράλε της Γαλλίας πριν από το EuroBasket. Καθυστερεί η ανακοίνωση της δωδεκάδας από τον Βενσάν Κολέ.

Η προετοιμασία της Γαλλίας για το EuroBasket δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα επιθυμούσε ο Βενσάν Κολέ, αφού τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν βασικά στελέχη της καθιστούν αδύνατη την ανακοίνωση της δωδεκάδας από τον έμπειρο τεχνικό.

Οι Αντουάν Ντιό και Κέβιν Σεραφέν παραμένουν στα "πιτς", με τον δεύτερο να αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο και να απουσιάζει από την πρόβα τζενεράλε των "μπλε" απέναντι στη Γερμανία (27/8). Όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομοσπονδία, η ομάδα θα ταξιδέψει με δεκατρείς (13) αθλητές για το φιλικό στο Βερολίνο, κι ακολούθως θα προκύψει η ανακοίνωση των "εκλεκτών" του Βενσάν Κολέ, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε ήδη γίνει.

Κι αν για τον πλεϊμέικερ της Βαλένθια η καθυστέρηση αποτελεί... σύμμαχο (δεδομένου ότι έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού), το αυτό δεν ισχύει για τον νεοαποκτηθέντα σέντερ της Μπαρτσελόνα, που καθορίζει τις ισορροπίες στη ρακέτα της Γαλλίας. Κάπως έτσι, η αγωνία συνεχίζεται για τον Κιμ Τιλί, ο οποίος αναμένει να μάθει αν θα δώσει το "παρών" στο EuroBasket.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ