EUROBASKET

Με Μπαρνιάνι η Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ

Με Μπαρνιάνι η Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι αναμένεται να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ του 2013. Διαβάστε τι δήλωσε παίκτης των Ράπτορς.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι μίλησε στην "Corriere dello Sport", τονίζοντας ότι θα πάρει κανονικά μέρος στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, αλλά και στον Λουίτζι Ντατόμε." Τραυματίστηκα για δεύτερη συνεχή χρονιά", ανέφερε ο Μπαρνιάνι και πρόσθεσε:

" Πέρυσι ένα πρόβλημα στη γάμπα και φέτος ο τραυματισμός στον αγκώνα, με άφησαν για μερικούς μήνες έξω, όμως έχω ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις".

Όσον αφορά την εθνική ομάδα τόνισε: " Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Εθνικής Ιταλίας. Το περασμένο καλοκαίρι δεν μπορούσα λόγω τραυματισμού αλλά φέτος δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει το τουρνουά".

Τέλος, για τον Λουίτζι Ντατόμε είπε: " Ο Τζίτζι έχει το ταλέντο και το σώμα για να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Θα μπορούσε να επιλέξει να μείνει στην Ιταλία για να παίξει στην Ευρωλίγκα, αλλά και να προσπαθήσει στο NBA. Η τελική απόφαση είναι δική του".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ