EUROBASKET

Μαριάνοβιτς: "Ήθελα να παίξω στο Eurobasket"

Μαριάνοβιτς: "Ήθελα να παίξω στο Eurobasket"
INTIME SPORTS

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς άναψαν "κόκκινο" στον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς εν όψει Eurobasket, με τον ίδιο όμως να επισημαίνει πως η επιθυμία του ήταν διαφορετική. Τι σχολίασε για τον Βέλιμπορ Ράντοβιτς, που αποκάλυψε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Η είδηση του αποκλεισμού του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς από το Eurobasket ήταν κάτι που δεν άρεσε. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς απαγόρευσαν στον νέο σέντερ τους να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Σερβίας στην προσεχή διοργάνωση λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι. Κατέστησαν σαφές μάλιστα πως δεν πρόκειται να μπουν σε... συζητήσεις για το θέμα.

Κάτι που δεν άρεσε στον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Οι "όρλοβι" κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια να αντιστρέψουν το κλίμα, αλλά αυτό μοιάζει ουτοπικό. Βλέπετε, τα "Σπιρούνια" δεν είναι διαλλακτικά σε τέτοια ζητήματα, μη θέλοντας να ρισκάρουν έναν νέο τραυματισμό του 27χρονου σέντερ. Ο ίδιος πάντως μίλησε για όσα έγιναν, επισημαίνοντας πως ήθελε να συμμετάσχει στο Eurobasket.

" Ήθελα να είμαι στην ομάδα στο Eurobasket, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Λυπάμαι που δεν θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα. Είμαι παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς κι αυτοί αποφασίζουν. Όπως και να έχει, ελπίζω πως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θα βρουν τη λύση. Παρά την απουσία μου όμως, είμαι πεπεισμένος πως η Σερβία θα κάνει εξαιρετική πορεία στο Eurobasket. Ήμουν στις προπονήσεις και είδα από πρώτο χέρι πως γίνεται εξαιρετική δουλειά. Ελπίζω να έρθει ένα ακόμη μετάλλιο", δήλωσε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για τον άνθρωπο που ξεκίνησε όλον αυτό τον ντόρο (βλ. ασίσταντ κόουτς του Ερυθρού Αστέρα), δεν έδειξε να κρατάει κακία. Το κάθε άλλο. " Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορήσουμε κάποιον για ό,τι έχει γίνει. Ο κόουτς Βέλιμπορ Ράντοβιτς ήθελε απλά να πει κάτι καλό για μένα, ότι έπαιξα ακόμη και τραυματίας απέναντι στην Παρτίζαν. Μετά έγινε ό,τι έγινε", επισήμανε.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο ασίσταντ κόουτς των "ερυθρόλευκων" δήλωσε πως ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς έπαιξε στους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος, παρά το κάταγμα κόπωσης που τον ταλαιπωρούσε. Κι έπειτα άρχισε... ο χορός.

Μαριάνοβιτς: "Ήθελα να παίξω στο Eurobasket"

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο εκπρόσωπος του "Μπομπινέιτορ", Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, πριν από μερικές ημέρες, όπου φοράει ειδική μπότα

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ