EUROBASKET

Ξέσπασμα-ΕΠΟΣ από τους διεθνείς στα αποδυτήρια!

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια του Sinan Erdem Dome μετά την πρόκριση επί της Λιθουανίας, ήταν ακριβώς αυτό το ξέσπασμα που χρειαζόταν η Εθνική για να πιστέψει ακόμη περισσότερο στις δυνάμεις της.

Πηγαίνοντας προς το ματς του Σαββάτου, οι Λιθουανοί (παίκτες και προπονητές) πίστευαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket 2017. Μόνο που στο παρκέ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο... όμορφα για εκείνους. Και όχι τόσο για εκείνους, όσο για τον Λιθουανό τεχνικό Τόμας Πατσέσας και τον επίσης Λιθουανό coach Ζιντρούνας Ουρμπόνας (πρώην παίκτης του Κώστα Μίσσα στη Χαλκία), οι οποίοι μάλλον θα κατάπιαν τη γλώσσα τους και θα αισθάνονται αν μη τι άλλο ντροπιασμένοι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Βλέπετε, τόσο ο Πατσέσας, όσο και ο Ουρμπόνας, έκαναν υποτιμητικές δηλώσεις για τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό. " Ο Μίσσας είναι το αδύναμο σημείο τους" έλεγε ο ένας, " ο Μίσσας δεν είναι προπονητής, αλλά ψυχολόγος", έλεγε ο άλλος. Και στο τέλος ο Μίσσας τους κέρδισε, με αποτέλεσμα οι Έλληνες διεθνείς να γίνουν ένα κουβάρι στα αποδυτήρια του Sinan Erdem Dome και να φωνάζουν με όλες τους τις δυνάμεις " σας γ.....ι ο Μίιισσας", με τον ομοσπονδιακό προπονητή να συγκινείται και να ευχαριστεί τους πάντες.

Ήταν κι αυτό ένα δείγμα του πόσο έχουν πεισμώσει, πόσο έχουν συσπειρωθεί, πόσο αρχίζουν σιγά σιγά να πιστεύουν στις δυνάμεις τους. Κι αν μη τι άλλο, αυτό είναι ένα τρομερά θετικό στοιχείο εν όψει της συνέχειας.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ