EUROBASKET

Κεραμιδάς: "Τα κορίτσια έδωσαν την ψυχή τους"

Κεραμιδάς: "Τα κορίτσια έδωσαν την ψυχή τους"

Ο Κώστας Κεραμιδάς τόνισε πως οι αθλήτριες του έδωσαν και την ψυχή τους. "Να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε για το μετάλλιο", τόνισε.

O Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μπάσκετ γυναικών, Κώστας Κεραμιδάς, μετά το τέλος του ημιτελικού κόντρα στη Γαλλία και την ήττα με 77-55 με δηλώσεις στην ΕΡΤ αποθέωσε την προσπάθεια των κοριτσιών του!

Συγκεκριμένα ο κόουτς Κεραμιδάς τόνισε: "Τα κορίτσια τα έδωσαν όλα. Παλέψαμε, κάναμε τα τρικ που είχαμε σχεδιάσει. Ήμασταν λίγο άτυχοι στην επίθεση και κάποια στιγμή παρέδωσε και η άμυνα.

Στο τέλος, προσπάθησα να προστατεύσω κάποιες παίκτριες, όπως η Μάλτση και η Καλτσίδου. Τους βγήκε η κούραση Δεν μπορώ να κατηγορήσω καμία από τις παίκτριές μου. Έδωσαν την ψυχή τους. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις κρίσιμες επιθέσεις κι αυτό έχει να κάνει και με την κούραση των κοριτσιών. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε για το μετάλλιο. Δεν είναι λίγο το μετάλλιο. Το Βέλγιο είναι εξαιρετική ομάδα, μοιάζει σαν την Γαλλία, είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά θα παλέψουμε για το μετάλλιο. Έχει αθλήτριες που παίζουν στο ΝΒΑ."

Υπενθυμίζουμε πως ο μικρός τελικός είναι αύριο κόντρα στο Βέλγιο στις 19:00.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ