EUROBASKET

Καζλάουσκας: "Ένα πολύ δυνατό τεστ με την Ελλάδα"

Καζλάουσκας: "Ένα πολύ δυνατό τεστ με την Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Γιόνας Καζλάουσκας από τη νίκη της Λιθουανίας κόντρα στην Ιταλία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς απέναντι στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο προπονητής της Λιθουανίας, Γιόνας Καζλάουσκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Λιθουανία, ενώ αναφέρθηκε και στην αυριανή (28/08) αναμέτρηση απέναντι στην εθνική μας.

" Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Κάθε φορά όμως που τρέχαμε στον αιφνιδιασμό είχαμε επιτυχία", είπε ο Καζλάουσκας και πρόσθεσε:

" Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Ελέγξαμε τον ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα. Πετύχαμε εύκολα καλάθια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για τις λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας. Δεν είναι σωστό γιατί ακούνε και οι αντίπαλοι. Το μόνο που θα πω είναι ότι θέλω να παίζουμε γρήγορα".

Για την εθνική μας είπε: " Το ματς με την Ελλάδα θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Είναι καλή ομάδα. Δεν μπορώ να πω αν θα είναι φαβορί για ένα μετάλλιο στην Σλοβενία. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, η Ελλάδα, η Σερβία, η Γαλλία".

Τέλος για τις απουσίες της ομάδας του ανέφερε: " Και εμείς έχουμε απουσίες. Πέντε παίκτες από την περσινή σεζόν δεν είναι μαζί μας. Θα δούμε τι θα γίνει…".

Πιανιτζάνι: "Δεν παραιτούμαστε της προσπάθειας μας"

Από την πλευρά του, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι τόνισε: " Είχαμε ένα ακόμη πρόβλημα σήμερα, με τον Μαντσινέλι. Θέλαμε όμως και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο τουρνουά Ακρόπολις Eurobank, γιατί είναι ένα από πλέον δυνατά τουρνουά. Θα προσπαθήσουμε, αλλά γνωρίζουμε πως σήμερα δεν ήμασταν ικανοί για παλέψουμε όσο πραγματικά θα θέλαμε, εξαιτίας αυτών των προβλημάτων.

Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι και στόχος είναι να έχουμε καλύτερη παρουσία στους αγώνες με την Ελλάδα και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Είναι δύσκολο για κάθε προπονητή όταν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Αλλά δεν είναι η ώρα να σταθούμε σε αυτά τα προβλήματα.

Δεν παραιτούμαστε της προσπάθειάς μας. Η ευθύνη μου τώρα είναι να βοηθήσω τους παίκτες να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά. Πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από εμάς και μόνο και θα πρέπει να το καταλάβουμε για να συνεχίσουμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ