EUROBASKET

Εύκολα οι Σέρβοι

Εύκολα οι Σέρβοι
INTIME SPORTS

Η εθνική ομάδα της Σερβίας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Βοσνία, της οποίας και επιβλήθηκε με 82-61, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Οι Σέρβοι επικράτησαν χωρίς να βρουν ιδιαίτερη αντίσταση της Βοσνίας με 82-61 για το τουρνουά της Λουμπλιάνας και πήραν ακόμα μία νίκη στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Από την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Νέναντ Κρστιτς σημείωσε 16 πόντους, ο Σαβάνοβιτς είχε 15, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς πέτυχε 7 πόντους, έχοντας και 9 ασίστ.

Ο Μάρκο Κέσελ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 21 λεπτά, όμως δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοση του. Για 17 λεπτά πάτησε παρκέ ο Μιλένκο Τέπιτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος σημείωσε μόλις 2 πόντους.

Σερβία (Ίβκοβιτς): Τεόντοσιτς 7, Τέπιτς 2, Ράσιτς 14, Πάουνιτς 3, Μάρκοβιτς 6, Τρίπκοβιτς 3, Κέσελ 5(1), Κρστιτς 16, Πέροβιτς, Μάτσβαν 8, Σαβάνοβιτς 15, Μαριάνοβιτς 3.

Βοσνία (Χάτζιτς): Γκόρντιτς, Νέσοβιτς, Ίκονιτς 6, Μπάβτσιτς, Βασίλιεβιτς 4, Κικάνοβιτς 5, Τελέτοβιτς 18(2), Ντέντοβιτς 6, Μπαϊράμοβιτς 4, Βάρντα 7, Χότζιτς, Ντόμερκαντ 11(1).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ