EUROBASKET

"Αστακός" το Μονπελιέ για το Eurobasket

"Αστακός" το Μονπελιέ για το Eurobasket

Η έναρξη του Eurobasket έχει σημάνει συναγερμό στη Γαλλία, με τις Αρχές να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα. Νέα κρεβάτια για τους παίκτες τοποθετήθηκαν στα ξενοδοχεία του Βερολίνου.

Η πρώτη φάση του α' ομίλου διεξάγεται στο Μονπελιέ, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις τοπικές Αρχές. Κι αυτό γιατί ο Δήμαρχος της γαλλικής πόλης, Πατρίκ Κανέρ, δεν θέλει να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα ασφαλείας. Είναι άλλωστε μεγάλη διαφήμιση για το Μονπελιέ.

Γι αυτό έδωσε εντολή για αυξημένα μέτρα ασφαλείας, επιστρατεύοντας εκπαιδευμένα σκυλιά, ανθρώπους ασφαλείας μέχρι και... ΜΑΤ για να σιγουρευτεί πως δεν θα "ανοίξει ρουθούνι" όσο οι αγώνες θα γίνονται στην πόλη του. " Όλα θα κυλήσουν ομαλά το πενθήμερο των αγώνων. Έχουμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και έχουμε ενισχύσει τα σώματα ασφαλείας μας", ανέφερε για το θέμα η Αστυνομική Διευθυντής του Μονπελιέ, Σελίν Κανς.

Μεγαλύτερα κρεβάτια λόγω ειδικών συνθηκών

Το ευ ζην των παικτών θέλουν να εξασφαλίσουν τα ξενοδοχεία του Βερολίνου, που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του β' ομίλου της διοργάνωσης. Γι αυτό φρόντισαν να... μεγαλώσουν τα κρεβάτια, για να χωρέσουν δίχως προβλήματα τους (ιδιαιτέρως) ψηλούς πελάτες που θα έχουν την επόμενη εβδομάδα". " Επεκτείναμε σαράντα (40) κρεβάτια", ανέφερε ο υπεύθυνος του τετράστερου ξενοδοχείου που θα στεγάσει τις πέντε από τις έξι ομάδες του ομίλου.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ