EUROBASKET

Αποφασίζει ο Νοβίτσκι

Αποφασίζει ο Νοβίτσκι

Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει φανεί πολλάκις θετικά διακείμενος στο να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Γερμανίας, στο προσεχές Eurobasket. Εντός των προσεχών ημερών, θα ανακοινώσει την απόφαση του.

Δεν είναι μια και δυο οι φορές που ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει πει πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην εθνική Γερμανίας, σε αυτό το Eurobasket, με το γεγονός ότι η φάση του ομίλου θα διεξαχθεί στο Βερολίνο να βοηθά περισσότερο στο να τεθεί υπό τις οδηγίες του Κρις Φλέμινγκ.

Η τελευταία ήταν στις 4/12 , οπότε είπε πως " στα χρόνια που παίζω μπάσκετ, δεν είχαμε την ευκαιρία να αναλάβουμε κάποια μεγάλη διοργάνωση στην πατρίδα μου. Στο Eurobasket 2015 έχουμε μόνο τον πρώτο γύρο, αλλά είναι και πάλι εκπληκτικό. Είναι σημαντικό για το γερμανικό μπάσκετ και σίγουρα ο κόσμος του Βερολίνου θα το αγκαλιάσει", ενώ επί προσωπικού είχε σχολιάσει ότι "σκοπεύω να παίξω", πριν καταλήξει στο ότι όλα θα κριθούν όταν τελειώσει η σεζόν. Όπως έγραψε το Sportando, ο Γερμανός σταρ είναι προ της ανακοίνωσης αυτής της απόφασης και αναμένεται να γνωστοποιήσει τις διαθέσεις του, τις προσεχείς ημέρες.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ