ΜΠΑΣΚΕΤ

Το θρίλερ της Κηφισιάς και το δίπολο της Α2

Το θρίλερ της Κηφισιάς και το δίπολο της Α2
Α1 INTIME SPORTS

Η 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν γεμάτη... θρίλερ, με αυτό της Κηφισιάς να ξεχωρίζει. Συνεχίζουν αήττητοι στην Α2 τόσο η Κύμη όσο κι ο Φάρος Κερατσινίου. Παραμένει στην κορυφή της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός. Τι έγινε το Σάββατο (7/11).

Από ντέρμπι άλλο τίποτα η 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ακόμη κι η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση της Καβάλας στο ΟΑΚΑ. Η ουσία είναι πάντως η "Ένωση" έκανε το καθήκον της απέναντι στους "Αργοναύτες" (80-72) , για να διευρύνει το αήττητο σερί της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έκανε... σεφτέ στην Κρήτη, σε βάρος του Ρεθύμνου που πλέον μετρά τέσσερις σερί ήττες. Στο ντεμπούτο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη με την ασπρόμαυρη φανέλα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 74-63 και ευελπιστεί αυτό το αποτέλεσμα να είναι η απαρχή της ανατροπής της κατάστασης στον βαθμολογικό πίνακα.

Την 7η σερί νίκη του σε Ελλάδα και Ευρώπη πέτυχε ο Άρης , που έκαμψε την αντίσταση των Τρικάλων στο Nick Galis Hall (84-79). Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη παρουσιάστηκε κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά στο τέλος έκανε ό,τι έπρεπε για να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Το θρίλερ της Κηφισιάς και το δίπολο της Α2
INTIME SPORTS

ο Κόροιβος επιβλήθηκε της Κηφισιάς (60-61) , σε ένα παιχνίδι που σήκωσε πολλή κουβέντα μετά το φινάλε, με αφορμή το καλάθι που πέτυχε ο Νίκος Γκίκας στα 9''. Ο 25χρονος γκαρντ παραδέχθηκε στο Sport24.gr πως πατούσε τη γραμμή του τριπόντου, αλλά το λάθος της γραμματείας οδήγησε την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην κατάθεση νέας ένστασης -μετά από αυτή του αγώνα με το Λαύριο.

Ο Κολοσσός, από την πλευρά του, πέρασε ένα ξεκούραστο απόγευμα στο Βενετόκλειο, αφού ο Αρκαδικός δεν απείλησε . Οι "θαλασσί" πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας, την οποία συντήρησαν μέχρι το τέλος, για να επιστρέψουν στις νίκες.

Το θρίλερ της Κηφισιάς και το δίπολο της Α2
INTIME SPORTS

το δίδυμο των Φάρου Κερατσινίου και Κύμης στην κορυφή δεν "έσπασε" ούτε σήμερα (7/11), αφού αμφότερες ομάδες πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Επιστροφή στις νίκες για τη Λιβαδειά χάρη στο επιθετικό κρεσέντο του Γιάννη Γκαγκαλούδη, που σημείωσε 38 πόντους με 6 τρίποντα.

Τέλος, στην Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός έκανε το 5/5 κερδίζοντας εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας (59-70), την ώρα που ο Αθηναϊκός επικρατούσε στο Μπραχάμι του Κρόνου Αγ. Δημητρίου (86-70).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ