ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζουν για 4η χρονιά Πρωτέας και Βαρδαβάς

Συνεχίζουν για 4η χρονιά Πρωτέας και Βαρδαβάς

Ο Κώστας Βαρδαβάς θα συνεχίσει στον Πρωτέα Βούλας για 4η συνεχόμενη χρονιά. Αυτή ήταν η πρώτη κίνηση της νεοφώτιστης ομάδας στη Β' Εθνική, η οποία θέλησε να κρατήσει τον έμπειρο σέντερ που αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια την κολώνα της.

Ο Βαρδαβάς "μετακόμισε" στη Βούλα τη σεζόν που η ομάδα αγωνιζόταν στη Β' ΕΣΚΑΝΑ και έκτοτε εχει πανηγυρίσει τρεις συνεχόμενες ανόδους. Αποτελεί εξάλλου έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Μάνος Μανουσέλης, έχοντας αγωνιστεί στο Ρέθυμνο, στη Νήαρ Ηστ, στον Αμύντα, στο Παγκράτι και στην Αγία Παρασκευή.

Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών ο έμπειρος σέντερ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου για άλλη μια χρονιά με την ομάδα του Πρωτέα Βούλας. Για μένα σπουδαίο ρόλο στην απόφασή μου αυτή είναι η φιλοδοξία του σωματείου να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να προσφέρει στα νέα παιδιά την ευκαιρία για άθληση. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη την ανανέωση του συμβολαίου μου είναι ότι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχω παίξει για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια!

Εύχομαι φέτος η ομάδα να πετύχει και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται! Φέτος δυστυχώς δεν θα έχω συμπαίχτη τον Τζίμι και πιστεύω ότι του αναλογεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας της μέχρι τώρα πορείας μας. Είμαι πολύ τυχερός που τον είχα συμπαίχτη! Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους συνετελεσαν να γίνει φέτος, πιο νωρίς από ότι προγραμματιζοταν, η ανακατασκευή των γηπέδων και η αναβάθμιση του κλειστού έτσι ώστε να φιλοξενεί και να προπονεί περισσότερα παιδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ