ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ντραφτ ο Μποχωρίδης

Στο ντραφτ ο Μποχωρίδης
INTIME SPORTS

Την συμμετοχή του στο ντραφτ του NBA για το 2014 δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, την ίδια ώρα που στην Αναντόλου Εφές συνεχίζουνε να επιμένουν για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ του NBA για το 2014 αποφασίζοντας και επίσημα να κυνηγήσει το όνειρο της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη απομένει να φανεί αν δύο εβδομάδες πριν από την διεξαγωγή των ντραφτ θα αλλάξει άποψη και θα αποσύρει τη συμμετοχή του.

Σε μία χρονιά όπου έχει πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής έχοντας κατά μέσο όρο 6.56 πόντους, 2.56 ριμπάουντ και 1.52 ασίστ σε 25 συμμετοχές στην Α1 σε 20΄:54΄΄. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι προχθές στη Nick Galis Hall έκανε ρεκόρ πόντων με 20.

Την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ παραμένει στις βασικές επιλογές του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την Αναντόλου Εφές, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στον τουρκικό Τύπο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα « kralspor.ensonhaber.com».

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι η ρήτρα αγοράς του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ του Άρη είναι 250.000 ευρώ, ποσό που είναι διατεθειμένη να πληρώσει η διοίκηση της Αναντόλου Εφές για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Μίλαν Μίνιτς μετά από την προπόνηση της Παρασκευής έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του πριν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό στην Ρόδο κόντρα του Κολοσσού του επόμενου Σαββάτου.

Ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει τους παίκτες του στο γήπεδο και πάλι αύριο Δευτέρα, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά το τέλος του οποίου και της τελευταίας αγωνιστικής θα γνωρίζουν στον Άρη τον αντίπαλό τους στον Α΄ γύρο των πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ