ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο 3 on 3 και ο Ντικούδης

Στο 3 on 3 και ο Ντικούδης
Πανηγυρική

Ο Δήμος Ντικούδης προστέθηκε στους πολλούς (εν ενεργεία ή πρώην) διεθνείς παίκτες που θα πάρουν μέρος στα τουρνουά 3 on 3 αυτό το καλοκαίρι.

Το 3 on 3 μπορεί να μην έχει πολλούς φίλους το χειμώνα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει... must για το καλοκαίρι. Άλλος ένας παλιός άσος του ελληνικού μπάσκετ προστέθηκε σε αυτούς που θα συμμετάσχουν το φετινό καλοκαίρι στα τουρνουά 3 on 3 που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα. Ο λόγος για τον Δήμο Ντικούδη, ο οποίος θα πάρει μέρος σε ένα από τα τουρνουά που θα διεξαχθούν σε Αχαρνές (10 και 11 Ιουνίου), Ελευσίνα (17 και 18 Ιουνίου), Γαλάτσι (24 και 25 Ιουνίου) και Χανιά (1 και 2 Ιουλίου).

" Το θεωρώ κάτι πολύ αισιόδοξο, να γίνονται μπασκετικές κινήσεις συνεργασίας πολλών φορέων, με κοινό σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος και τη δυνατότητα συμμετοχής του κόσμου και κυρίως των παιδιών, σε μία ωραία εκδήλωση όπως αυτή. Ο ΠΣΑΚ κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι των κοινωνικών δράσεων. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι σε κάποια από αυτά τα τουρνουά" ήταν η δήλωση που έκανε ο Δήμος Ντικούδης στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ