ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Γερμανία ο Κούκος

Στη Γερμανία ο Κούκος

Στη Γκέτιγκεν και στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών της Γερμανίας θα βρίσκεται στο εξής ο Γιάννης Κούκος, ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει τις "βιολετί" στην άνοδο. Διαβάστε τι είπε μιλώντας στο Sport24

Η ελληνική παροικία προπονητών του εξωτερικού ολοένα και μεγαλώνει. Ο Γιάννης Κούκος θα είναι ο νέος προπονητής της γερμανικής Veilchen Ladies Goettingen, καθώς εδώ και κάποιες μέρες έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου.

Ο Έλληνας κόουτς αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα της Γκέτιγκεν, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga έχοντας πρωταγωνιστικές βλέψεις. Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος θα επιδιώξει την άνοδο κάτι που δεν κατάφερε τη φετινή χρονιά. Φέτος οι "βιολετί" μπήκαν στα πλέι οφ, όμως δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία, καθώς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από το Ανόβερο.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο Sport24.gr τονίζοντας για το νέο βήμα της καριέρας του

" Είμαι ευτυχισμένος γιατί υπέγραψα σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου παίκτριες μέσα στο γήπεδο.

Δεν είναι τόσο θέμα εμπειρίας αυτο που πρόκειται να ζήσω, όσο πρόκλησης.

Είναι δεδομένο πως θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Όμως δεν προβληματίζομα.Έχω διάθεση για δουλειά και και πιστεύω ότι θα καταφέρω να προσαρμοστώ σύντομα και να προσαρμοστουν σε μια διαφορετική φιλοσοφία!

Σε ένα περιβάλλον στο οποίο σου προσφέρουν σχεδόν τα παντα μόνο επιτυχίες μπορείς να έχεις!

Είμαι αισιόδοξος για την νέα σεζόν!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ