ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόσφεραν χαρά και δώρα

Πρόσφεραν χαρά και δώρα
INTIME SPORTS

Για μία ακόμα φορά η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και φυσικά του All Star Game έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, με πολλούς νεαρούς παίκτες να δίνουν χαρά στους μικρούς φίλους τους

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Σωκράτης Ψαρόπουλος (Περιστέρι), Νώντας Παπαντωνίου, Διονύσης Καπινιάρης (Ηλυσιακός), Ζήσης Σαρικόπουλος, Βασίλης Καββαδάς (Πανιώνιος), Θέμης Τσακαλέρης, Γιάννης Καραθανάσης (Πανελλήνιος), Γιώργος Γιωργάκης (Καβάλα) και Λευτέρης Μποχορίδης (Αρης), μοίρασαν δώρα.

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & ΑΜΕΑ Ν. Ηλείας «ΗΛΙΣ», για να μοιράσουν δώρα που πρόσφερε ο ΟΠΑΠ, χορηγός της γιορτής και αυτά των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΟΣΕΚΚ.

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Γιώργος Χαλβατζάκης είπε πως "κάθε χρόνο κάνουμε στην περιφέρεια τη γιορτή του μπάσκετ. Το έργο σας είναι συγκλονιστικό. Στόχος μας είναι να συνπερικουρούμε τις προσπάθειές σας. Να παρακολουθείτε τον αθλητισμό και να είστε μακριά από τη βία και τα συνθήματα. Σας περιμένουμε στο γήπεδο".

Από την πλευρά του, Ο Γιάννης Παπαδάτος, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & ΑΜΕΑ Ν. Ηλείας «ΗΛΙΣ» επισήμανε: "Με ιδιαίτερη χαρά σας φιλοξενούμε στον Πύργο. Εκτός από το εξαιρετικό σας αθλητικό πρόσωπο, δείχνετε και το κοινωνικό σας πρόσωπο. Σήμερα οι αρχές και οι αξίες δοκιμάζονται σκληρά. Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τα αθλητικά πλαίσια και να αγκαλιάσουν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Η επίσκεψή σας εδώ ανάβει ένα κερί αισιοδοξίας".

Όσο για τον Γιώργο Παυλίδη, πρόεδρο του ΠΣΑΚ, στάθηκε στη σημασία αυτής της επίσκεψης, λέγοντας: " Είναι δύσκολο για μας να καταλάβουμε τη χαρά που μας δίνει αυτή η επίσκεψη. Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για τα άτομα με ειδικές ικανότητες και δεν πρέπει να αγγίξει τα κονδύλιά τους. Όπως μπορούμε θέλουμε να βοηθήσουμε".

Από την πλευρά του, ο Χάρης Περδίκης, γενικός γραμματέας του ΟΣΕΚΚ, τόνισε ότι "έχουμε σταθερή συνεργασία με ΠΣΑΚ-ΕΣΑΚΕ. Εκφράζουμε σε αυτή τη γιορτή την ενότητα του μπάσκετ. Ευχαριστούμε που μας δίνετε τη δυνατότητα να πάρουμε μερίδιο από τη δημοσιότητα του all star game. Θέλουμε να αναδείξουμε το έργο του συνδέσμου μας μέσα από το παιχνίδι που διεξάγουμε. Με χαρά θέλουμε να σας δούμε στο παιχνίδι μας".

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος που ήταν κι αυτός παρών τόνισε: "Καλωσορίζουμε την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ. Είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε αυτή τη γιορτή. Ευχαριστούμε τους παίκτες που ήρθαν να δουν αυτά τα παιδιά από κοντά. Ως Δήμος είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες της «ΗΛΙΔΑΣ». Είμαστε στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Ελλάδας στον τομέα της Πρόνοιας. Πάσχουμε από εγκαταστάσεις και προσωπικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ