ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "3-on-3"

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "3-on-3"
τουρνουά "3-on-3"

Την Κυριακή (19/5) ολοκληρώθηκε το τουρνουά "3-on-3" που έγινε στο "Παλατάκι"

Δύο μέρες κράτησε το τουρνουά "3 on 3" που έγινε στον προαύλιο χώρο του PAOK Sports Arena και ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/5) με την συμμετοχή πολλών παιδιών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Με εντυπωσιακή συμμετοχή και πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το τουρνουά μπάσκετ “3-on-3” που συνδιοργάνωσαν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το PAOK Junior Basketball Program, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Σήμερα, δεύτερη και τελευταία ημέρα του “3-on-3”, αναδείχθηκαν και οι νικήτριες ομάδες, όπως επίσης και οι νικητές σε βολές και τρίποντα. Οι απονομές έγιναν από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη Σωκράτη Δωρή, τον τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο, τον σύμβουλο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Πόλυ Κατσιώρα και τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη Ηλία Ίγγλις.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program ευχαριστούν τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη κ.Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και όλους τους συνεργάτες του, όπως επίσης και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την εξαιρετική συνεργασία και την συνεισφορά τους στη διοργάνωση του “3-on-3”. Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή και των εταιριών που στάθηκαν αρωγοί και χορηγοί στο “3-on-3”, η εταιρία τηλεπικοινωνιών Cyta, η εταιρία αθλητικών ειδών PEAK, η Garden HomeΤσακιρίδης, η EXPOSYSTEM και οι κατασκηνώσεις Yuppi Camp.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την 2η ημέρα του “3-on-3” στο σχετικό photo gallery στο www.paokbc.grαλλά και στην ιστοσελίδα του PAOK Junior Basketball Program ( www.paokbc-academies.gr)".

Ισχύουν τα διαρκείας

Στο μεταξύ η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της υπενθύμισε πως ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες των πλέι οφ. Αναλυτικά:

"Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, ισχύουν κανονικά στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαΐου 2013 στο «Παλατάκι». Οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2012-13, έχουν εξασφαλισμένη είσοδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ως την ολοκλήρωση των πλέι οφ και της φετινής σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ