ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάζαρος: "Θα ήθελα να έχω εφήβους συμπαίκτες"

Λάζαρος: "Θα ήθελα να έχω εφήβους συμπαίκτες"
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το μέλλον του και τις επαφές του με ομάδες από την Α1 και όχι μόνο

Στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που έγινε στο ΔΑΚ Ευόσμου για τη συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών της GBA με τον Αίαντα Ευόσμου, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τις σκέψεις του για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη σχέση του και την επαφή του με τον ΠΑΟΚ: "Εχω καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, ειδικότερα με τον Τέλη Ζουρνατζίδη, τον Νίκο Σταυρόπουλο και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Εγιναν κάποιες επαφές, όμως ακόμη είμαι αναποφάσιστος, μέσα στον Σεπτέμβριο θα πάρω την απόφασή μου".

Για το που πρέπει να ρίξει βάρος ο ΠΑΟΚ: "Κατά τη γνώμη μου το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα, προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η εξυγίανση και η παραγωγή παικτών. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, από το "αγοράζω" να πάμε στο "παράγω". Θα χαιρόμουν ας πούμε πολύ να παίξω σε μια ομάδα η οποία θα έδινε την ευκαιρία σε 3-4 εφήβους να στελεχώσουν το ρόστερ. Θα ήθελα βοηθήσω μια τέτοια προσπάθεια. Για μένα θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο ανταγωνισμός των ομάδων να μεταφερθεί αλλού, όπως στο ποια ομάδα θα έχει καλύτερη παραγωγική διαδικασία. Το οικονομικό για μένα είναι δευτερεύον, άλλα πράγματα με ενδιαφέρουν ως αθλητή και άνθρωπο. Εμένα με τρελαίνει ας πούμε μια καλή ιδέα, αν κάτι με φτιάχνει και με εκφράζει, τη στηρίζω με όποιο κόστος".

Για το αν του έγινε πρόταση από τον Αρη: "Εγιναν κάποιες προσεγγίσεις, όπως σας είπα είμαι αναποφάσιστος ακόμη, δεν θέλω να πω κάτι άλλο για το θέμα". Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό: "Είναι δύσκολη απόφαση, είναι και το οικογενειακό στη μέση, αν ξεκινήσουν τα παιδιά εδώ σχολείο είναι δύσκολο να τους αλλάξεις περιβάλλον, παίζει ρόλο το αγωνιστικό, αν διεκδικεί τίτλο, αν είναι κάτι εξαιρετικό, μια ομάδα που διεκδικεί διακρίσεις, φυσικά θα το σκεφτώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ