ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορομηλάς και Παπαπέτρου κινούνται κατά των ΚΕΔ και ΕΟΚ

Κορομηλάς και Παπαπέτρου κινούνται κατά των ΚΕΔ και ΕΟΚ

Οι Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ για το θέμα του μη ορισμού τους στους εντός των συνόρων αγώνες.

Μετά τους Σπύρο Γκόντα και Γιάννη Φούφη, δύο ακόμη διεθνείς διαιτητές αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ. Οι Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου θα συμπληρώσουν το καρέ των διαιτητών της EuroLeague που στρέφεται εναντίον της ΚΕΔ και της ΕΟΚ σε ό,τι αφορά στην απουσία του ονόματός τους από τη λίστα των διεθνών της VTB League και τις κληρώσεις για τις εντός των συνόρων διοργανώσεις.

Οι δύο διαιτητές είχαν προτιμήσει να κάνουν υπομονή στην εκκίνηση της σεζόν, αποφεύγοντας οποιαδήποτε δικαστική εμπλοκή στο θέμα που τους αφορά. Από την στιγμή όμως που είδαν το όνομά τους να λείπει ξανά από την κλήρωση του πρωταθλήματος, κίνησαν τις νομικές διαδικασίες και από την Παρασκευή (20/10) αναμένεται να φτάσουν στα γραφεία της ομοσπονδίας κι οι δικές τους αγωγές -μετά από εκείνες των συναδέλφων τους.

Όπως είχε εξηγήσει το Sport24.gr από την Τρίτη (17/10) οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης, που έκαναν την αρχή, ποντάρουν στο δεδικασμένο που υπάρχει με άλλον πρώην διεθνή διαιτητή (βλ. Νίκος Αγαδάκος) που δικαιώθηκε για παρόμοια ιστορία στον αγώνα του με την ΕΟΚ. Πλέον, το δίδυμο γίνεται... καρέ και οι αγωγές που θα συνοδεύονται από ασφαλιστικά μέτρα αυξάνονται σε βάρος τόσο της ΚΕΔ όσο και της ΕΟΚ.

Οι δύο διαιτητές είχαν πάρει υποσχέσεις για επιστροφή τους στην δράση, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, έχοντας στο πλευρό τους ισχυρό νομικό επιτελείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ