ΜΠΑΣΚΕΤ

Η διαδρομή του Ηλία Καφφέ

Η διαδρομή του Ηλία Καφφέ
INTIME SPORTS

Διάσταση απόψεων παρατηρείται το τελευταίο διάστημα μεταξύ της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Μάλιστα, η… επικοινωνία μεταξύ τους γίνεται μέσω ανακοινώσεων.

Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Ηλίας Καφφές, ένας άνθρωπος του αθλητισμού που ηγείται της Ομοσπονδίας από το 2005 νιώθει ότι βάλλεται και είναι διατεθειμένος να αμυνθεί.

Ποιος είναι όμως ο Ηλίας Καφφές που βρίσκεται στην θέση του προέδρου της ΟΔΚΕ από το 2005;

Η διαδρομή του

- Γεννήθηκε στη Βερδικούσια Λάρισας από γονείς μετανάστες.

- Σπούδασε Πολιτικός μηχανικός και Τοπογράφος μηχανικός . Σήμερα είναι εργολήπτης δημοσίων έργων και ιδιοκτήτης της τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας "ΜΥΡΤΙΛΗ".

- Ασχολείται με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης 40 χρόνια.

- Σαν μπασκετμπολίστας, μαθητής Γυμνασίου στον Γ. Σ. Λάρισας και φοιτητής στην ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.

- Σαν διαιτητής διαιτήτευσε για μία δεκαετία αγώνες εθνικών κατηγοριών.

- Στη συνέχεια ασχολείται με τα συνδικαλιστικά της Διαιτησίας, αρχικά σαν Γραμματέας στο σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας και στη συνέχεια εκλέγεται 5 φορές στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος όπου και παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση του προέδρου.

- Από το 2004 είναι καθηγητής διαιτησίας του αθλήματος.

- Στον στίβο αγωνίσθηκε για πολλά χρόνια σαν αθλητής του άλματος εις ύψος στον Γ. Σ. Λάρισας

- Είναι πρόεδρος των βετεράνων αθλητών στίβου Ν. Λάρισας και έχει εκλεγεί 2 φορές στην Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ελλάδος όπου σήμερα είναι υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων.

- Είναι πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου στίβου ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ.

- Είναι Γενικός Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. - Είναι πρόεδρος του Ομίλου Αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ Ν. Λάρισας.

- Τιμήθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) , τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), σχεδόν απ’ όλους τους συνδέσμους διαιτητών στη χώρα μας, αρκετές ενώσεις και ομάδες, για την πολυετή προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό.

- Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Ελένη Νούλα και έχει δύο κόρες, την φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Μυρτίλη και την φοιτήτρια Ιατρικής Κορίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ