ΕΟΚ

Ένα απόγευμα στο Ζάππειο...

Ένα απόγευμα στο Ζάππειο...
INTIME SPORTS

Κοντά στο Καλλιμάρμαρο και μία... ανάσα από τον Εθνικό κήπο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 3x3 (videos & picts).

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 3x3 που διεξήχθη στο Ζάππειο.

Ο κόσμος αγκάλιασε την διοργάνωση, ενίσχυσε τις δύο ελληνικές ομάδες σε Άνδρες και Γυναίκες και παρακολούθησε τα παιχνίδια μεταξύ των 19 ομάδων που πήραν μέρος.

Κοντά στο Καλλιμάρμαρο, δίπλα στον Εθνικό κήπο και με φόντο το Λυκαβηττό το Ζάππειο αποδείχτηκε μία εξαιρετική επιλογή για να διοργανώσει το πρώτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 3x3.

Οι αναμετρήσεις ήταν δεκάλεπτες και όσο οι μέρες περνούσαν τόσο ο κόσμος αγκάλιαζε το συγκεκριμένο τουρνουά. Την Πέμπτη (23/08), την πρώτη ημέρα περισσότεροι από 500-700 άνθρωποι βρέθηκαν στο Ζάππειο για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Οι καλές εμφανίσεις της Εθνικής σε συνδυασμό με το γιορτινό κλίμα έφεραν τις επόμενες ημέρες κι άλλους φιλάθλους στο κέντρο της Αθήνας. Αποκορύφωμα η χθεσινή (Κυριακή, 26/08) μέρα, όπου περίπου 2.000 κόσμος συγκεντρώθηκε για να δει τα ματς.

Οι κερκίδες ήταν γεμάτες σε κάθε αγώνα στο μεγάλο γήπεδο, ενώ υπήρχα ακόμα τρία γύρω από την κεντρική κατά κάποιο τρόπο αρένα. Η έλλειψη - σε μεγάλο βαθμό - άγχους και η μεγάλη διάθεση από όλους όσους συμμετείχαν έφερε και το θέαμα, καθώς είδαμε πολύ όμορφες φάσεις τόσο στα ματς των Ανδρών, όσο και των Γυναικών.

Ένα απόγευμα στο Ζάππειο...
INTIME SPORTS

Παράλληλα, εκτός από τα γήπεδα ο πεζόδρομος που αρχίζει από την Λεωφόρο Αμαλίας στο μεγαλύτερο του μέρος είχε μεμονωμένες μπασκέτες, όπου όποιος ήθελε μπορούσε να παίξει μπάσκετ ή να επιχειρήσει σουτάκια.

Παίκτες και κόσμος, λοιπόν απόλαυσαν τα ματς 3x3 σε μία εξαιρετική τοποθεσία και σε ένα γιορτινό κλίμα...

Ένα απόγευμα στο Ζάππειο...
INTIME SPORTS
TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ