Δικαίωση Τρινκιέρι στην κόντρα με την ΕΟΚ - ΕΟΚ - SPORT 24
ΕΟΚ

Δικαίωση Τρινκιέρι στην κόντρα με την ΕΟΚ

Δικαίωση Τρινκιέρι στην κόντρα με την ΕΟΚ

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Αντρέα Τρινκιέρι κατέφυγε σε ελληνικό δικαστήριο για την οικονομική διαμάχη με την ΕΟΚ και δικαιώθηκε ενώ έχει λαμβάνειν το ποσό το 135.000 ευρώ από την Ομοσπονδία!

Ο Αντρέα Τρινκιέρι περίμενε από την ΕΟΚ τα 110.000 ευρώ που του επιδίκασε το BAT, αρμόδιο δικαστήριο για επίλυση οικονομικών διαφορών, βάσει του κλειστού διετούς συμβολαίου που υπέγραψε με την Ομοσπονδία όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Το επιβεβαίωσε με παλαιότερες δηλώσεις του ο νομικός εκπρόσωπος του πρώην ομοσπονδιακού κόουτς, Αλέξανδρος Βαγιατάς, αναφερόμενος στην οικονομική διένεξη μεταξύ των δυο πλευρών. Λύση στο πρόβλημα δεν βρέθηκε, κι έτσι ο Ιταλός προπονητής κατέφυγε σε ελληνικό δικαστήριο και δικαιώθηκε εκ νέου, δεσμεύοντας το ποσό των 135.000 ευρώ!

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός στην Ιταλία: Βίντεο από τα σπίτια την ώρα του εγκέλαδου

Οι πολίτες της κεντρικής Ιταλίας αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων που προκάλεσαν χάος στη χώρα (vid)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24