ΜΠΑΣΚΕΤ

Εμπρησμός στο Καφέ του γιου του Ρήγα!

Εμπρησμός στο Καφέ του γιου του Ρήγα!

Σε εμπρηστική ενέργεια προχώρησε άγνωστος τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/03) γύρω στις 01:30 στο Καφέ του γιου του Κώστα Ρήγα, Χρήστου.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς ο άνδρας πλησίασε το Καφέ με ένα μπιτόνι βενζίνη και προκάλεσε υλικές ζημιές στο μαγαζί.

Ο Χρήστος Ρήγας και οι υπάλληλοι του "καφέ" μόλις είχαν αποχωρήσει, με τον άγνωστο εμπρηστή να "χτυπάει" αμέσως μετά, προσπαθώντας όπως φαίνεται να κάψει ολοσχερώς το μαγαζί, τα διπλά τζάμια του οποίου γλίτωσαν τα χειρότερα.

Ο υπεύθυνος της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, που βρίσκεται στη Βιτόρια για να παρακολουθήσει τον δεύτερο αγώνα, ανάμεσα στην Κάχα Λαμποράλ και την Μακάμπι, ειδοποιήθηκε για τον εμπρησμό από τον γιο του, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

"Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Το μαγαζί γλίτωσε την τελευταία στιγμή από ολικό εμπρησμό, γιατί τα διπλά τζάμια συγκράτησαν τη φωτιά να μπει μέσα και να τα καταστρέψει όλα" δήλωσε στο Sport24.gr, ο Χρήστος Ρήγας που δεν έκρυβε την απογοήτευση αλλά και την οργή του: " Δεν γνωρίζουμε ποιος αποφάσισε να μας κάψει, τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ίσως να εξηγούν πολλά. Δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά αν η ανοησία γίνεται επικίνδυνη, πρέπει να μας απασχολήσει πάρα πολύ σοβαρά όλους".

Του εμπρησμού έχουν επιληφθεί, ήδη, εκτός της Πυροσβεστικής και η Αστυνομία, ενώ υπάρχει και "εικόνα" του εμπρηστή, καθώς το καφέ είχε κάμερα που κατέγραψε τις κινήσεις του εμπρηστή και ενδεχομένως να βοηθήσει τις ανακριτικές και διωκτικές αρχές για την σύλληψή του.

Η είδηση, πάντως, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση καθώς ο Ρήγας λειτουργεί ως υπεύθυνος της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα τα τελευταία δέκα χρόνια, έχοντας τη γενική αναγνώριση από την πλειοψηφία των ομάδων που συμμετέχουν στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ