ΜΠΑΣΚΕΤ

Απολογείται ο Τόμιτς, στην ΕΦΙΠ ο Γιαννακόπουλος

Απολογείται ο Τόμιτς, στην ΕΦΙΠ ο Γιαννακόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς αναμένεται να απολογηθεί σήμερα (Τετάρτη 5/6) στον αθλητικό δικαστή μετά από την καταγγελία του Παναθηναϊκού. Το απόγευμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει εξηγήσεις στην ΕΦΙΠ μετά από αντίστοιχη καταγγελία του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά δύο μέρες πριν από τον τζάμπολ στους τελικούς με την πρώτη "μάχη" μεταξύ των δύο "αιωνίων" να είναι προγραματισμένη για τις 20:00 της Παρασκευής (7/6) στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιαννακόπουλος κατηγορείται για δυσφήμηση του αθλήματος:

α)γιατί απευθυνόμενος στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ είπε "Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε".

β)για την δήλωσή του κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 "Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς"(εννοώντας τον Ολυμπιακό).

γ)για τις δηλώσεις του μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες "Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Οποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει από το ΟΑΚΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ