ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: "Θέλουμε να παίξουμε στην Εθνική"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένει το "οκ" των Μπακς για να παίξει το καλοκαίρι στην Εθνική, ενώ ο Θανάσης εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τα "γαλανόλευκα".

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, έδωσαν το "παρών" σε εκδήλωση της εταιρείας "Huawei", η οποία φημίζεται για τα smartphone της. Μίλησαν για την καριέρα τους και παράλληλα εξέφρασαν την επιθυμία τους να αγωνιστούν το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε τα εξής για το ενδεχόμενο να παίξει με την Ελλάδα το καλοκαίρι: "Μακάρι να είμαι έτοιμος και να με αφήσουν οι Μπακς το καλοκαίρι να παίξω. Θέλω να παίξω Εθνική και να ιδρώσω τη φανέλα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους Μπακς να βελτιωθούν κι άλλο. Θέλω να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα μου, να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που κάναμε φέτος", ενώ ακολούθως αναφέρθηκε στο γεγονός πως πήγε με τον αδερφό του να δουν τους τελικούς του πρωταθλήματος: "Εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να δούμε κυρίως τους Σπανούλη και Διαμαντίδη. Η ατμόσφαιρα σε τελικό NBA και τελικό Α1 είναι τελείως διαφορετική. Δεν έχω πάει ποτέ σε τελικό NBA, αλλά ατμόσφαιρα σαν την χθεσινή έχουμε καιρό να δούμε. Ήταν τρομερή".

Ακολούθως, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, δήλωσε τα εξής για την Εθνική ομάδα: "Στόχος μου είναι να παίξω ξανά στο NBA. Υγιής να είμαι και θα δούμε. Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Να παίξω και Εθνική. Με απασχολούν και οι… σειρήνες από Ελλάδα και Ευρώπη, έχω ανοιχτές όλες τις πόρτες". Για τους τελικούς, σχολίασε: "Βλέπουμε εξαιρετικούς τελικούς, καθώς υπάρχει μπρέικ στο μπρέικ. Είναι πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες. Παίζει ρόλο και η μέρα που θα βρεθούν. Θέλουμε να δούμε καλό μπάσκετ και ωραία παιχνίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ