ΣΕΠΚ

Ζαρονικόλας: "Στόχος η παραγωγή παικτών"

Ζαρονικόλας: "Στόχος η παραγωγή παικτών"

Με δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, ο τεχνικός της Αναγέννησης Λαμίας, Λουκάς Ζαρονικόλας αναφέρθηκε στο σεμινάριο "Αθήνα 2011", μίλησε για το μπάσκετ στην Λαμία και τους στόχους της Αναγέννησης την φετινή σεζόν.

Σχετικά με το Διεθνές σεμινάριο "Αθήνα 2011" δήλωσε ότι ήταν εκπληκτικό και επιπρόσθετα τόνισε ότι η ιδέα των ιθυνόντων του ΣΕΠΚ να διδάξουν και γυμναστές ήταν καταπληκτική. Έπειτα αναφέρθηκε στο μπάσκετ της Λαμίας, χαρακτηρίζοντας μεγάλο πλήγμα την διάλυση του Ιωνικού Λαμίας.

Τέλος αναφερόμενος στην ομάδα του την Αναγέννηση, ξεκαθάρισε ότι στόχος του συλλόγου είναι η προώθηση παιδιών από τις Ακαδημίες στην ανδρική ομάδα καθώς τα έσοδα του συλλόγου είναι περιορισμένα και εξάλλου αυτή είναι η επιθυμία των διοικούντων του συλλόγου.

Οι δηλώσεις Ζαρονικόλα στο "sepk.gr":

Για το Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ "Αθήνα 2011", το οποίο παρακολούθησε δια ζώσης:

" Το Σεμινάριο ήταν εκπληκτικό από κάθε άποψη. Κάθε φορά ανακαλύπτω πράγματα που δεν γνώριζα, ενώ με βοηθάει να λύνω απορίες που μου έχουν δημιουργηθεί. Επίσης θεωρώ ότι ήταν φοβερή ιδέα να διδάξουν και γυμναστές, καθώς εμείς που δουλεύουμε στις μικρότερες κατηγορίες δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε υπεύθυνους φυσικής κατάστασης. Οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για εμάς".

Για το μπάσκετ στη Λαμία:

"Από τότε που διαλύθηκε ο Ιωνικός Λαμίας πήγε λίγο πίσω το μπάσκετ στη περιοχή. Προσπαθούμε καθημερινά να φέρουμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται στις ακαδημίες. Ακόμα και μέσα στο σχολείο προσπαθούμε να τα προσεγγίσουμε. Είναι θετικό ότι από φέτος η Λαμία θα έχει και πάλι ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες (Έσπερος Λαμίας στη Γ' εθνική) και γενικά φαίνεται να υπάρχει ένα ρεύμα ανάκαμψης".

Για τους στόχους της ομάδας του, Αναγέννηση Λαμίας:

" Οι στόχοι που έχουν μπει είναι ρεαλιστικοί γιατί τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Θέλουμε όσο γίνεται περισσότερο να προωθήσουμε παιδιά από τις ακαδημίες μας στην αντρική ομάδα. Αν μέσα από την παραγωγή παικτών έρθει κάποια άνοδος θα είναι ευπρόσδεκτη. Λόγω κρίσης πολλές ομάδες έχουν κάνει στροφή στην παραγωγική διαδικασία, όμως εμάς ήταν διαχρονικά αυτός ο στόχος, καθώς ήταν επιθυμία των διοικούντων. Καταλήγοντας θα ήθελα να τονίσω ότι μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε αυτό που μας σώζει είναι η ελπίδα και η αγάπη για το άθλημα".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ