ΣΕΠΚ

Συγχαρητήρια σε Ιτούδη από ΣΕΠΚ

Συγχαρητήρια σε Ιτούδη από ΣΕΠΚ

Ο Δημήτρης Ιτούδης και η ΤΣΣΚΑ είναι οι νέοι πρωταθλητές Ευρώπης και ο ΣΕΠΚ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Έλληνα τεχνικό αλλά και όλους τους προπονητές που διαφήμισαν τους Έλληνες προπονητές

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είδε δύο μέλη του να βρίσκονται στο βάθρο οδηγώντας τις ομάδες τους στις πρώτες τρεις θέσεις της Ευρώπης και με διπλή ανακοίνωση θέλησε να συγχαρεί τους Δημήτρη Ιτούδη και Γιώργο Μπαρτζώκα για το επίτευγμα τους.

Η ανακοίνωση για τον πρωταθλητή Ευρώπης, Δημήτρη Ιτούδη ανέφερε:

" Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος με την ομάδα της ΤΣΣΚΑ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι Ανδρέας Πιστιόλης, Κώστας Χατζηχρήστος για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκα από την ΤΣΣΚΑ αποτελεί το επιστέγασμα της μεθοδευμένης δουλειάς που έγινε όλη τη χρονιά κι αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών, οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ των καλύτερων του κόσμου.

Ο Ιτούδης έγινε έτσι ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα και ο πρώτος που το επιτυγχάνει με ομάδα του εξωτερικού".

Η ανακοίνωση για την συνολική επιτυχία των Ελλήνων προπονητών αναφέρει

" Το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να μην είχε ομάδα στο Final Four της Ευρωλίγκα, όμως οι Έλληνες έδειξαν ότι αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας και βρίσκονται πάντα στην "αφρόκρεμα" της Ευρώπης. Άπαντες στον ΣΕΠΚ νιώθουν μεγάλη τιμή και χαρά που στις τρεις θέσεις του βάθρου βρίσκονται δύο Έλληνες προπονητές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και στον Γιώργο Μπαρτζώκα και το επιτελείο του (Παππάς, Μποζίκας, Βαβέτσης) για την κατάληψη της τρίτης θέσης".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ