ΣΕΠΚ

Σκανδάλης: "Μεθοδικά και με πολύ δουλειά"

Σκανδάλης: "Μεθοδικά και με πολύ δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ιωνικού Ιωνίας, Αντώνης Σκανδάλης μίλησε για την άνοδο της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ μίλησε ο προπονητής του Ιωνικού Ιωνίας, Αντώνη Σκανδάλη, ο οποίος αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας στην Β' Εθνική.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την άνοδο του Ιωνικού Ιωνίας στη Β' εθνική: " Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα και για εμένα προσωπικά. Υπήρξε από την αρχή μία πολύ σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση και από τον προηγούμενο προπονητή, η οποία χαρακτηρίστηκε από σταθερότητα, μεθοδικότητα και πολύ δουλειά στο γήπεδο".

Για το μυστικό που οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία σε ένα σκληρό πρωτάθλημα: " Η ομάδα είχε μεγάλη ποιότητα στους παίκτες. Υπήρξε ένας βασικός κορμός και η προσθήκη κάποιων παικτών έδωσε μεγάλη ώθηση. Υπήρξαν αρκετές ομάδες που θα μπορούσαν να πάρουν την άνοδο αλλά ο Ιωνικός στα ντέρμπι έδειξε μεγαλύτερη ωριμότητα και συγκέντρωση.Η βοήθεια, επίσης, από τη διοίκηση ήταν πολύ μεγάλη. Ο πρόεδρος και όλο το διοικητικό συμβούλιο ήταν πολύ κοντά στην ομάδα. Ήμασταν από τους λίγους συλλόγους που δεν είχαμε οικονομικής φύσεως προβλήματα. Κοντά μας ήταν ο δήμος της Ιωνίας και ο κόσμος που αποτέλεσε τον έκτο παίκτη μας. Το κλειστό του Ιωνικού Ιωνίας ήταν από τα λίγα που κάθε εβδομάδα ήταν γεμάτο".

Για τα πλάνα που κάνει στη Β' εθνική: " Είναι νωρίς ακόμα. Στόχος είναι να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να γίνουν κάποιες μικρές προσθήκες που θα δυναμώσουν το σύλλογο ενόψει των απαιτήσεων της νέας κατηγορίας".

Για το Διεθνές Σεμινάριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη: " Είναι ένα σεμινάριο με σημαντικούς ομιλητές. Χαιρόμαστε που γίνεται στη πόλη μας. Πιστεύω ότι η συμμετοχή θα είναι πολύ μεγάλη γιατί εδώ υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι προπονητές που θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να μάθουν κάποια μικρά ή μεγάλα μυστικά του αθλήματος από τους κορυφαίους του είδους".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ